Schumann-frekvensen

2019-06-21, kl.19.30

Jämfört med förra bilden från den 16/6 så har vi fortsatt ett relativt brett utslag i grönt från baslinjen 7,83Hz över 14,3Hz, 20,8Hz och 27,3Hz. Ovan bild täcker tre dygn, från den 19/6 till idag och det kan vara intressant att notera de lugnare fälten för 24 timmar och för 48 timmar sedan som separerar längre perioder av mer aktivitet. Är detta ett mönster kommer vi se en lugnare period från nu och några timmar framöver.

Jag har sett liknande tidigare där mycket kraftiga breda vita utslag på frekvensen kommit på regelbundna klockslag och vi kan faktiskt även ovan se vita smalare toppar runt 11-12 tiden idag, den 20:e och den 19:e (kl. 15 rysk tid).

Förklaring

Grafen visar klockslag på x-axeln med senaste mätning till höger. Det är Rysk tid så ni får översätta från det klockslag jag publicerar. Y-axeln visar utslag på frekvensen i Hertz.

Denna elektromagnetiska resonansfrekvens beräknades matematiskt 1952 av fysikern Winfried Otto Schumann, därav namnet Schumann frekvensen. Det är en extremt lågfrekvent resonans med en basfrekvens på 7,83 Hz och mäts i utrymmet mellan jordytan och den ledande jonosfären från ca 80 km och uppåt från jordytan.

Detta utrymme kan liknas vid en resonanslåda, tänk en gitarr. Först när en sträng slås an skapas en vibration i gitarrens resonanslåda. Vanligen är det blixtar som aktiverar resonans i jordens ”resonanslåda” vilket då läses av i Schumann-frekvensgrafer som ljusa utslag i graferna.

Dessa vitmarkerade toppar eller utslag på Schumann-frekvensen kan därför ses som en indikation på att Jorden i den stunden är påverkade av energi som slår an och skapar resonans i Jorden yttre ”resonanslåda”.

Det är intressant att notera att vid sidan av blixtar så påverkas Schumann-frekvensen också av kosmiska strålar, solutbrott, måncykler, konstgjorda elektromagnetiska källor som HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program – vädermanipulation via EMF).

Utifrån ett stignings- och enhetsperspektiv så är våra fysiska kroppar i resonans (samklang) med Jordens elektromagnetiska fält, på samma sätt som jorden är med solen och som solen är med galaxen osv. Det betyder att hela kosmos spelar en viktig del och inkluderas i det som utspelar sig här på jorden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s