Guidade samtal

Mitt perspektiv är att vi alla redan är skapare av de upplevelser vi får från situationer som presenteras oss under en dag. När denna insikten lyser upp inom oss öppnas kraften att vända tunga upplevelser mot det vi önskar. Valet att inte vara ”offer” för omständigheter och personer öppnar dörren till något nytt, en oerhörd kraft som finns inom oss alla!

Genom guidade samtal önskar jag hjälpa dig hem igen, hem till dig själv. Denna plats är du egentligen aldrig separerad ifrån men i stunder kan den kännas så fjärran. Hålls du kvar i emotionella eller mentala upplevelsecykler, beteendemönster? Verkar livet för dig eller känns det i stunder som mer uppförsbacke än skönt flow?

Upplevelsen ligger aldrig utanför oss själva! Genom intuitiv vägledning och att känna in och läsa av energiflöden under vårt samtal guidas du mot att finna din inneboende kraft. Du får med dig enkla men kraftfulla redskap du kan ta med i vardagen. Samtalet kan om du önskar kombineras med healing.

Det är Du som kommer skapa önskade förändringar i ditt liv. Ditt medvetna val för din skull och ditt inledningsvis hängivna fokus kommer ta dig på det spår du önskar, oavsett upplevelse. Kraften finns där redan! Ibland kan det bara vara lite svårt att se den och komma i kontakt med den för allt brus livet presenterar.

Vårt möte

Vi ses över telefon, Skype eller på plats här på Orust.

Tid: 1 timma. Kostnad: 1000 kr

Vi startar med ett möte, sedan vet du hur du vill gå vidare.

Kontakta