Media ökar rapportering kring UFO

Som jag har noterat så har media ökat rapporteringen kring UFO. Det intressanta är att tonen tycks har skiftat om från att prata om det med en ironisk underton till ett mer seriöst rapporterande av information.

Jag länkar här ett exempel på en artikel i Popular Mechanics som skriver om att senatorer i USA nu börjat visa ett ökat intresse och att några blivit informerade av Pentagon om observationer som US Navy gjort av oidentifierade farkoster. Artikeln innehåller även två videoklipp som gjorts med sofistikerade IR kameror från F/A-18F Fighter Jets.

Jag ser detta som ett sätt att preparera våra sinnen att börja lösa upp det gamla programmet att skratta åt möjligheten att det faktiskt kan finnas intelligens, långt mer avancerad än mänsklighetens, alldeles inpå knuten.

https://www.popularmechanics.com/military/research/a28119115/trump-senators-ufo-sighting/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s