Två nya GaiaPortal

2019-06-17

Howitzers of Light come to the fore.

Premonitions fulfilled.

The Light has “won”.

Markers are in place for future generations of Energy workers.

Articles of the Galaxy are written.

TOLKNING

En andra GaiaPortal, från idag den 21/6, kommer längre ner i texten. Det finns givetvis olika sätt att tolka denna information, känn först själv in originaltexten. Här är ett perspektiv från mig.

Howitzers of Light come to the fore.

Kan detta möjligen kopplas tillbaks på ”Fireworks soon to be lit” som pratades om i GP från den 13/6? I så fall har vi tagit ännu ett steg närmre full exponering, nu när ljus-howitzern (ljuskanonen) är på plats.

Premonitions fulfilled.

Drömmarna uppfyllda. Här tänker jag mig att det handlar om de större drömmarna för mänskligheten och jorden. Allt börjar på energiplanet och därefter rör sig drömmarna ner mot vår fysiska verklighet via tanke och agerande.

The Light has “won”.

Ljuset har “vunnit”. Som jag nämnde ovan börjar allt på energiplanet och sedan rör det sig mot att materialiseras. På det eteriska planet har ljuset redan vunnit och snart är det manifesterat i vår fysiska värld.

Markers are in place for future generations of Energy workers.

Här tänker jag att vi kollektivt nått en tröskel där nästa nivå av medvetenhet kan födas in i. En ny generation som bär en ännu högre medvetenhet för att fortsätta driva på ökningen av den kollektiva mänskliga medvetenheten mot nästa tröskel…

Articles of the Galaxy are written.

Det här tolkar jag som att den sanna Galaktiska historien och vår plats i den kommer att visas för oss för att ge oss det stora sammanhanget – hela bilden. Det kommer inte bara förklara vårt ursprung och evolution men också ge oss ett annat perspektiv på maktstrukturer här på jorden.

2019-06-21

Hemp attractors seal the physical.

Sparkling generations are now in the forefront.

Specialities are displayed and employed.

Penetrators lead the way.

TOLKNING

Hemp attractors seal the physical.

Det här kan väl ändå inte syfta på HD’s dom att förbjuda CBD olja innehållande THC (även mycket små mängder som från hampa)? Jag har inte sett om liknande domar är på gång i andra länder. Det skulle då ännu en gång handla om att industrins makt att lägga locket på viktig och effektiv alternativmedicin som den inte har finansiell kontroll över. Det högre perspektivet skulle i detta fallet vara ännu en händelse som hjälper oss att vakna upp.

Sparkling generations are now in the forefront.

Jag känner att det kan syfta på den vakna delen av mänskligheten och att vi nu nått en kritisk massa för skiftet.

Specialities are displayed and employed.

Kan detta möjligen handla om att avancerad teknologi som fram till nu inte varit tillgängliga för mänskligheten nu står redo att exponeras för oss; fri energi, replikatorer, antigravitation, healingverktyg etc.?

Penetrators lead the way.

Om ovan tolkning stämmer kan denna mening syfta på att nya viktiga visselblåsare är på väg att komma fram.

OM GAIA-PORTAL:

GaiaPortal conveys messages regarding changes and progress in Mother Earth’s planetary energy phases. The messages contained herein are to inform, assist, and alert those drawn to it, to energetic events transpiring moment to moment.

Those drawn to this site will know instantaneously if it is theirs to read.

The authors of this site are Star Beings connected to the sacred land of Éire, and embody the original sacred feminine energy of that place.

This site is for transmission of messages only.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s