Mitt val

Ett stort uppvaknande. Expanderande medvetenhet. Vi stiger.

Jag stiger med min luftballong och ser hur mer och mer av landskapet runt omkring mig blir synligt. Jag ser miljoner ballonger runt omkring mig, alla på olika höjd från marken och med andra perspektiv på landskapet än det jag har. Jag sitter och njuter av öppenheten, friheten, solen och vinden.

Jag tittar ner mot marken och upptäcker att en del luftballonger fortfarande är kvar på ängarna, jag ser hur människor rusar omkring och kämpar för att få fyllt sin ballong med varmluft. ”-Har dom kommit så långt kommer det ordna sig, vi väntar in dom”, tänker jag.

Jag ser också en hel del människor på marken, vänner och familj till andra ballongflygare. Några ropar ”lägg ner, den där kommer aldrig lyfta” andra lyfter plikttroget huvudet från telefonen och tittar upp trots att dom egentligen inte förstår tjusningen med det stora spektaklet. En röst i huvuder säger; ”-Vi gör alla val och dom där personerna var nog inte intresserade och valde därför att inte åka med”.

Stigningen går fort nu! Förhållandena är idealiska!

Ballongerna är stora så det är svårt att hjälpa varandra när vi väl har lämnat marken. Vi kan ropa uppmuntrande ord. Vi kan vänta in varandra till viss del men om någon inte ens har packat upp ballongen eller tydligt sagt att dom inte vill, skall vi då välja att avstå detta magiska spektakel för egen del?

Njutningen av att sitta i ballongen är fantastisk. Vetskapen att njutningen delas med andra som valt att ballongflyga denna dag tar upplevelsen till ännu högre höjder!

Så här är vi nu… Några flyger redan, några är på mycket god väg men får slita och kämpa för att lätta och andra är helt enkelt för upptagna eller inte intresserade.

I min ballong känner jag mig stark, jag känner mig fri. Jag är så uppfylld av dessa känslor att jag bara kan älska allt jag ser och jag önskar verkligen hur alla kunde få uppleva denna känsla.

Där sitter jag och blir plötsligt fullt medveten om att jag nu är helt befriad från Matrisen. Jag ser igenom alla makt- och härskar agendor. Jag ser att inget kommer åt mig i denna fantastiska energi. Jag väljer denna energi!

Ingen kan någonsin ta ifrån mig makten att uttrycka mitt perspektiv. Jag är öppen och ärlig med mitt perspektiv. Jag vet att det är mitt och att andra därför måste ha sitt.

Ingen kan manipulera mitt sinne eftersom jag från detta perspektiv ser igenom ”allt”. Jag känner energin av information och är därför naturligt selektiv. Dramer som ännu inte ÄR, är inget annat än dramer och dom väljer jag bort. Det som ÄR, som inte känns rätt väljer jag bort. Det är ingen hemlighet att jag t.ex. inte i deltar i nuvarande virusdrama. Det är inte för mig!

Ingen kan någonsin mer manipulera mina känslor eftersom jag lärt känna mig själv och har valt att ta fullt ansvar, i sanning och öppenhet, gentemot mig själv och andra. Ingen kan heller begränsa min rörelsefrihet eftersom jag är här och Moder Jord ger mig samma rättigheter som precis alla andra som är här. Alla marscher världen över ger yttryck för denna rättighet och jag skulle med glädje gå med och sjunga om tillfälle ges.

Ingen tillåts göra övergrepp på min kropp. Min kropp är juvelen som gör hela min resa här på jorden möjligt. Det är JAG och endast JAG som vet vad min kropp behöver! Jag väljer bort ”Big-Farma”. Behöver min kropp något hör jag det tydligt och jag ber sedan om hjälp ifall jag inte kan klara det själv. Valet och initiativet är MITT, ingen annans!

Om någon ber mig om hjälp kommer jag göra det jag kan för att hjälpa! Ser jag någon falla framför mig kommer jag fråga om jag får hjälpa dom upp.

Vi kommer under kommande veckor, månader och år bli medvetna om hur Matrisen sett ut och hur den verkat. Vi kommer också förstå hur vi med gemensam insats brutit oss fria. Matrisen hade vävt en väv omkring allt runt omkring oss i det yttre och nästlats sig in i våra sinnen.

En stor del av den tunga kampen är nu vunnen! När jag säger att ”valet är mitt” så menar jag att vår gemensamma upprätthållna verklighet är skapad kollektivt av denna korta meningen.

Vi är inte maktlösa individer! Vi är här för att ta tillbaks vår individuella kraft! Det är verkligen vi som bestämmer när vi väl förstår vilka val vi dagligen gör och vilka konsekvenserna dessa val får kortsiktigt och långsiktigt. Valen är levande energi som manifesteras i yttre upplevelser!

Agerar vi utifrån en kärleksfull integritet är vi generösa och kärleksfulla människor – Inte ”dum-snälla”. Vi skall ju helst inte titta i backspegeln men det är precis det senare vi ovetande varit under generationer. Vi lämnar nu ett snällt accepterande. Fåren vaknar upp och inser att dom är Lejon!

Det är slut med manipulation! Det är alldeles för många ballongflygare som redan är uppe och det är en myriad ballongflygare som står i begrepp att kasta sandsäckarna.

Vi tar nu sikte på soluppgången i öster med en ny förankrad känsla av vad frihet, sanning och kärlek på riktigt innebär. Min upplevelse är att just den energin aldrig varit starkare än nu.

Det som nu händer är att vi från denna fantastiska starka energi skapar den nya världen där alla både känner sig och ÄR precis lika värda. Tiden är kommen att våga ta steget, en tid där syfte och kreativitet tar förfronten. Vi kommer alla behövas och känna oss behövda. Vi kommer alla räcka till. Vi kommer alla känna att vi har det vi behöver.

Så alla ballongflygare därute, följ med och dröm in allt vackert du önskar se i världen. Dröm stort! Dröm vackert! Tiden för oss drömmare är nu!

Det är så världar blir till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s