Min Vision för Världen 2023

Med ljudfil nedan.

—–

Vi har kollektivt gått igenom passagen av brutal sanning och avslöjanden av information som hållits dold för mänskligheten. Sanningen har dragit undan slöjan av all manipulation vilket utan tvivel visat oss hur långt det omänskliga fått ta oss. När smärtan från dessa insikter får lägga sig öppnar sig äntligen med lätthet alla möjligheter för oss att göra mänskliga val som är hållbara för oss själva, jorden och vår gemensamma värld.

Vi är inne i en intensiv period av läkning. Läkning av kroppar och sinnen. Vi avlär och lär om vilka vi är individuellt och vika vi är som mänskligt kollektiv, i ett Kosmos fyllt av liv.

Sanningen har öppnat våra kollektiva ögon för livets spirituella natur. Vi ser vår planet, vår Moder Jord, som den levande källan som möjliggör denna upplevelse vi kallar livet på jorden.

Vi har i aldrig tidigare omfattning funnit kärleken till oss själva och insett att våra kroppar är templet som möjliggör detta tillfälliga besök på Jorden och att den är något vi med stor omsorg önskar vårda. Vi är nu fria att finna vår egen relation till det rena gudomliga inom oss som vi aldrig är separerat ifrån. Det rena Feminina och Maskulina får återbalanseras inom var och en av oss.

Aktivering av vårt intuitiva öppnar upp för avprogrammering att livet skulle vara begränsat till informationen våra sinnen matar vår hjärna med. Vi mognar på så sätt till att ta emot guidning och hjälp från andra dimensioner, våra stjärn-systrar och bröder. Dom är inte med oss som räddare utan för att stötta oss i vårt kollektiva växande, vår medvetandestigning. Målet är att ta rollen som ansvarsfulla förvaltare av denna planet och allt liv här och att skapa den Nya högvibrerande Jorden.

Den drakonska matrisens alla system, begränsande program och fysiska frekvenshållare är upplösta. Det gamla ledarskapet är helt utbytt och rättvisans konsekvenser har skipats för de brott som begåtts av det gamla gardet genom detta medvetandeskifte.

Vi guidas genom perioden av läkning och återuppbyggnad av de mest spirituellt utvecklade själarna, nu inkarnerade på planeten, att i samarbete med ”kosmiska råd”, säkra att återuppbyggnaden sker med långsiktighet för en värld i balans. Balans med Jorden, med människan, naturen och djuren och kosmos.

I takt med vår kollektiva läkning och mognad väcks förmågor upp inom oss. Detta är biologisk och spirituell teknologi som ges möjlighet att växa fram när våra sinnen och vår biologi inte längre hålls tillbaka av lågvibrerande frekvenser.

 ”Ny teknologi” för läkning av våra fysiska kroppar kommer snabbt till oss. Hela läkar- och läkemedelskulturen har kollapsat i sanningsvågen och reformeras nu från grunden. Det innebär att både gamla ursprungliga metoder får återuppväckas parallellt med ny frekvens, geometri och ljusteknologi. 

Vi är i fasen då information om avancerad hemlig teknologi blir synlig. Som kollektiv får vi med denna kunskap möjlighet att driva på så att dessa teknologier snabbt får ersätta förlegad skadlig teknologi. Områden som genomgår snabb förändring är Energi, där fri Nicola Tesla baserad energi kan implementeras. Energi är en mänsklig rättighet som aldrig varit menad att kosta något.

Området kommunikation kommer reformeras. Alla tidigare skadliga frekvenser i etern från t.ex. mobiler och annan trådlös teknologi kommer ersättas med frekvenser som är stärkande av all biologi. Plattformar för social kommunikation, ekonomi etc. kommer vara fullkomlig krypterad för att skydda varje person integritet. Information om replikatorer kommer till oss som en del i att fasa in mänskligheten i det individuella överflödet, vi kommer även se ny hållbar teknologi för transport få växa fram som inte exploaterar jordens resurser. Dagens el-, bensin- och dieselfordon blir snart museiföremål.

Allt som växer upp genom vårt kollektiva skapande i form av teknologi och samhällsformer kommer vara i harmoni med Moder Jord och de naturliga flödena i Universum; som erbjuder överflöd åt alla, fullkomlig hälsa, systerlig och broderlig kärlek och frihet.

Denna process går nu fort efter att matrisens frekvenstäcke snabbt har lösts upp och befriat våra sinnen! Genom individuellt ansvar för våra upplevelser och aktiva val att se den mest önskvärda visionen för sina liv och sin värld sker det kollektiva skiftet snabbt. Det är nu vi väljer att börja leva vår Nya Jord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s