Note to Self

Vakna varje morgon med intentionen att möta livet och alla situationer med kärleksfullhet och ett öppet hjärta. Starta dagen med ett leende, gärna ett skratt, en blick på något vackert som får dig att känna tacksamhet.

Ta av dig om fötterna utomhus ALLA chanser du får under dagen. Sätt dig en stund i gräset, håll en gren, krama om ett träd. Finn många stunder med direkt fysisk kontakt med Jorden.

Var trygg i din sanning, bara du behöver känna den! Skall den delas – dela den. Skall den tyst vibrera inom dig – tillåt den vibrera inom dig. Tillåt andra vara i sin sanning utan dömande, oavsett hur skild, ologisk eller farlig den kan tyckas vara från ditt perspektiv.

Gör ett aktivt val kring vibrationen på ALLT externt informationsintag. Minst 80% skall få dig le, skratta, känna glädje, värme, kärlek, harmoni, tacksamhet, överflöd, gemenskap, samarbete, enhet. Gå inte över 20% intag av information som får dig uppleva motsatsen.

Arbeta och upplev dagen i närvaro. Se hur du andas genom hjärtat så ofta du kan. Stanna upp 5 sekunder flera gånger i timmen där du medvetet tömmer huvudet på alla berättelser, dramer, historier ”om då” eller ”planer om sen” – Helt tyst!

Se allt som energi! – ”Mind over Matter”

Tanken föregår och föder fram allt fysiskt du upplever. Tanken håller det redan fysiska kvar i form. Tanken låter allt åldras och falla tillbaks in i oändlig potential.

Tanken formar harmoni inte bara som vackra kristaller i vattnet du dricker (Dr. Masaru Emoto) utan också i maten du äter, medicinen du tillfälligt tar, din bil, din dator, dina plantor, dina relationer, din kropp.

Känn övertygelse kring din kropps absoluta hälsa, återhämtande och läkande förmåga efter tillfällig försvagning eller ”olämpligt” substansintag. Allt är möjligt! Känn tacksamhet för din kropp styrka, flexibilitet, spänst, för din klarhet i sinnet och din fantastiska kontakt med ditt inre – din intuition.

Lita på dig själv! Lita på dina inre signaler om du känner ett inre skav när du hör eller upplever något. Lämna inte över ansvaret åt andra att fatta några beslut om dig, ditt sinne, din kropp. Var dig själv fullt ut, med det fulla egna ansvaret! Våga ta steget i förändring när ditt inre guidar dig till agerande eller till stillhet.

Tro på dig själv! Älska dig själv! Kärleken till livet och kärleken till andra är en integrerad del i att älska dig själv. Allt är ett! Vi är alla ett! Allt är precis som det skall vara!

Avsluta dagen i tacksamhet, i ett leende, i uppskattning för att Du är Du, att du är fantastisk precis där Du befinner dig i detta ögonblick. Allt är precis som det skall vara!

Enhet & Kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s