Social anpassning

Experiment på social anpassning

Denna 5 minutersfilm visar hur lätt människan socialt anpassar sig för att passa in. Det slående är att så lite krävs för att få oss att göra saker utan att ifrågasätta.

Ni som läser denna blog och tar in information från alternativa håll är redan vakna till hur vi människor fungerar och hur lätt vi manipuleras. I detta experiment fanns inte elementet rädsla inkluderat men det är lätt att se hur resultatet i detta experiment kan förstärkas ytterligare om man inluderar ett budskap av rädsla.

Så det är lätt att förstå hur enkelt det är att få människor att hålla avstånd, bära masker, ta vaccin, betala skatt på moms med skattad lön etc. Det är lätt att förstå hur människor kan bli emotionella när andra inte följer det sociala mönstret.

Programmering – Coronastatus

Jag vill samtidigt länka information om vad amerikanska och brittiska hälsomyndigheter inte pratar högt om på sina hemsidor.

CDC i USA skriver att USA har 178.670 dödsfall i Coronapandemin men samtidigt går det (inte lätt) att läsa ut att det bara är 6% som dött av Coronavirus ensamt, resterande 94% hade underliggande sjukdom. Det betyder drygt 10.000 dödsfall av Coronavirus ensamt och 168.000 dödsfall där man också funnit Coronavirus. Vad gäller de svenska siffrorna?
https://www.msn.com/en-us/health/medical/cdc-94-25-of-covid-19-deaths-had-underlying-medical-conditions/ar-BB18wrA7
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm

I England tog man redan i mars 2020 bort Coronavirus från gruppen ”High Consequence Infectious Disease”, gruppen där man bl.a. finner SARS och fågeinfluensa. Kom ihåg att även om dessa virus var svåra så valde världen inte att stänga samhället i den omfattning vi gör idag. https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid#status-of-covid-19

Oavsett varför myndigheter och nyhetsmedia väljer att presentera Cov 19 som dom gör så är det inte rimliga åtgärder vi tvingas till i ljuset på vad vi nu vet.

Det uppenbara och smärtsamma är att se hur lätt vi människor dras med i masshysteri. Hur blint vi litar på den information som matas till oss från våra betrodda källor (myndigheter, politiker, läkarkår etc.). Det är smärtsamt att se hur lätt vi är redo att offra vår frihet utan ifrågasättanden.

Det är upp till var och en att återta sin frihet och att kräva eller söka svar.

Vi gör inga fel i allt detta! Som jag ser det är syftet att var och en av oss vaknar upp i den takt vi skall, till vår egen inre förmåga att känna in nivåer av sanning i allt vi ser runt omkring oss. Det handlar om att var och en av oss har ett val att våga vara tillräckligt trygga i oss själva – att våga välja att inte ställa sig upp i väntrummet bara för att alla andra gör det (som i experimentet i videon).

Gundning, Kärlek, Enhet till Dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s