Sacha Stone intervjuar Jim Humble

https://youtu.be/vcTnM2jsAUg

Detta är en fantastisk liten film (34 min) om en man, Jim Humble, som under många år arbetat i humanitära projekt, utanför rampljuset, för att hjälpa människor läka från allvarliga sjukdomstillstånd som malaria, HIV, virus, hudsjukdomar osv. med något han kallar MMS. Detta illustrerar vad som faktiskt är möjligt men enkla och billiga medel för att ge den egna kroppen förutsättningar att läka på egen hand, som alternativ till pharma.

Det illustrerar också skuggsidan och girigheten i vad som åstadkoms via pharmas symptomdämpande medicin, det vi idag generellt tillåter vara vårt förstaval.

I filmen får vi också möta denna äldre herres syn på människan och det spirituella vilket ger ytterligare dimension till hans arbete.

Jag har själv känt till MMS under ett antal år men det var först förra året som jag bestämde mig för att det var dags att köpa hem. Jag vill med detta inte ge några medicinska rekommendationer utan istället öppna dörren för alternativ information för dom som känner sig guidade att lära mer. Jag väljer att dela med mig av detta nu när jag under ett års tid använt MMS vid begynnande förkylningar och inflamation samt en 3 veckors avgiftningskur kallad Protokoll 1000.

Jag har inte experimenterat med MMS utan noga följt anvisningar från en mycket välskriven och omfattande bok ”MMS Health Recovery Guidebook” av Jim Humble. Denna bok sammanfattar många års erfarenhet och feedback av behandling med MMS för läkning av den fysiska orsaken till i det närmaste alla de stora kända sjukdommarna idag och inkluderar utförliga beskrivningar hur MMS bäst används för olika sjukdomstillstånd. https://jimhumble.co/

Jag önskar dig fullkomlig hälsa och glädje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s