Gyllene höst

Detta är tiden vi förberetts för!

Vi ser tydligt hur den lägre vibrerande aspekten av den kollektiva kroppen, vårt kollektiva ego, gör starkt motstånd. En kamp på liv och död? Allt detta sker på den vibrationsnivå där alla upplevelser filtreras genom lägre emotionella och mentala aspekter.

Kommersiellt media gör ett mästerligt arbete med att föda rädsla och separation. Vi ser allt som inte är i linje med dess mästares (ägares) agenda tystas. Initiativ iscensätts som till det yttre se bra ut – för en god sak – men bakomliggande syften har aldrig varit lättare att se igenom och få bekräftat med lite enkel kontroll av vems pengar som gör hela initiativet genomförbart. Det är så ljuset manipuleras. Det blir smärtsamt tydligt hur ”den goda saken” enbart har ytterligare separation och rädsla som ultimat syfte.

Personer vi lärt oss (programmerats) att älska, respektera och se upp till försvinner från scenen eller gör emotionella utspel bortom all sans och balans. Polariseringen är så stark i stunder att även ”vanligt folk” som normalt hämtar sanningar från TV börjar reagera. Ljuset är nu så starkt att det ”gamla gardet” inte till något pris vill ge den sovande massan möjlighet att lämna de lägre emotionella och mentala vibrationerna!

Även vi som länge medvetet arbetat med ljuset kan tydligare än någonsin känna av dessa turbulenta energier och hur vi lättare kanske dras in i stress och drama. Medvetenheten om ”vad som är” får oss att stanna upp, andas och kliva tillbaks in i nuet. Ljuset som aldrig lämnat oss börjar på nytt strömma ut ur vårt väsen, för vår skull och till nytta för den kollektiva kroppen.

I närvaron – på den nivå av vibration där inte rädslan och oron kan dominera – ser vi att allt är som det skall vara. Vi kan se att allt verkligen spelas ut enligt en högre plan där tumultet och oredan, som i stunder ser fullkomligt okontrollerad ut, finns den där av en anledning. Vi kan se att många generationers rädsla, manipulation och kontroll nu jäser igenom individer och det mänskliga kollektivet.

Vi kan se hur dessa lägre vibrationer tillfälligt får manifesteras som… panikslagna blickar bakom masker, hat och separation mellan grupperingar som vill samma sak. Är det vackert? Nja… På högre plan är jag övertygad om att det dansas av lycka och stolthet för det enorma arbete som vi nu kollektivt medvetet och omedvetet gör. Wow, vilken resa, vilken uppvaknandeprocess!!!

Påslaget av ljus är så starkt att alla påverkas! Ingen kan gömma sig! Kroppar värker ena dagen och är starka nästa, humöret kan pendla som en jojo, pigg idag och trött imorgon, energier kan kännas ogenomträngligt tunga i vissa möten osv. Synkroniseringar har aldrig varit tydligare, i det närmaste skrattretande när man tar perspektiv. Tankens kraft har inte heller varit starkare, vi manifesterar med blixtfart det vi tror är sant. Här gäller det verkligen att ta stundens skola på allvar (på ett lekfullt sätt).

Uppvaknandet kanske inte manifesteras som vi hade föreställt oss. Var är alla rosa moln och kärleksvibrationer som skulle glöda ur alla människors ögon, varför tar det sådan tid att få rensat ut byket av finans- och bankgangsters, korrupta och perversa politiker, kyrka och kungafamiljer? Var är den Gyllene Tidsåldern som har talats om så vackert i så många år? Hur länge har vi stått i dörren till denna tidsålder? Det var en rejäl tröskel att ta sig över!!!

Hur vibrerar den Gyllene Tidsåldern? Hur vibrerar överflöd för alla? Hur vibrerar kärlek till sig själv och sina mänskliga bröder och systrar och allt som är?

Vilken kontrast har detta till vibrationen av; otålighet, evig väntan, tröstlöshet, rädsla, otrygghet, avsaknad, brist i någon eller alla former.

Allt är som det skall vara! Vi är på väg till vibrationen av den Nya Tiden, vi gör ett mästerligt arbete! Kollektivt avgör vi hur lång tid det tar. Gemensamt frigör vi massa lägre emotionella aspekter och lågvibrerande mentala koncept och sanningar för att förkroppsliga och bli alla härliga och vackra vibrationerna.

Vilken fighter denna kollektiva kropp är, så mycket kärlek och medmänsklighet den håller! Hur skulle annars alla hemska saker kunna komma till ytan? Jag är så himla stolt över att få vara del av denna kropps stigning. I denna stund känner jag mig som Ett med denna kropp, jag känner dess smärta, rädsla och ovisshet men jag känner också dess ljus, dess kärlek och vilja att komma vidare till nästa nivå.

Jag tror på denna vackra kollektiva kropp – på oss – jag vet att den vansinnigt envisa optimisten finns där med oss, den delen som alltid finner vägen tillbaks till centret, som inte tittar tillbaks för länge utan istället på nytt tar sikte på nästa steg vidare i en ljusare mer kärleksfull dag.

Massa kärlek till Er, mina vackra bröder och systrar där ute

En reaktion till “Gyllene höst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s