Nobel Prize Winner Reveals the Shocking Origin of Covid-19

Ingen nyheter kanske, att Covid 19 är tillverkat i ett laboratorium. Här har vi en tidigare fransk Nobelprisvinnares ord i saken.

https://ponderwall.com/index.php/2020/04/18/lab-grown-coronavirus/

Botemedel (HCQ) finns som ni säkert vet men det pratas inte mycket om. Fortsätt hur som helst med ordentligt med C vitamin, sol och luft ett tag till. Chaga är gott.

För övrigt…helt makalöst mycket sanningar bubblar upp till ytan just nu.

Gamla lågvibrerande organisationer som t.ex. WHO, EU och FN skakar så väggarna spricker i de starka energierna. Bill Gates vaccin propaganda möter massivt motstånd. Microsoft reklamkampanj läggs ned efter en dag eller så…alla vet ju vem Marina Abramovic är idag, det gamla spelet funkar inte längre!

Det är verkligen bra att fortsätta släppa taget om gamla illusoriska koncept kring vad vi tror är sant i vår verklighet. Allt är kanske inte ”galet fel” men en mindre hårt cementerade verklighet gör mindre ont att lösa upp.

Läskigt att släppa taget kanske men energierna kompromissar inte.

Det är verkligen fantastiskt att bevittna det stora uppvaknandet i den värld vi gemensamt skapar. Ett eller kanske många kaos är nödvändigt för att välkomna det nya högvibrerande!

Ett lekfullt, lätt och kärleksfullt sinne är gott att resa genom dagen tillsammans med. Kärlek och ljus till dig min vän!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s