Spring to Action

Kände att jag ville göra ett försök att lysa igenom beslutsprocessen, underlagen och ansvariga för införande av 5G i Sverige. Jag börjar på Post och Telestyrelsens (PTS).

På PTS och Stålskyddsmyndighetens hemsidor lämnas väldigt mycket obesvarat kring hälsa och säkerhet och det står att mer studier krävs, samtidigt väljer man att köra igång utrullningen av 5G under 2020. Jag förväntar att jag kommer skickas mellan olika myndigheter och skulle inte bli förvånad att hänvisas till studier från WHO och EU, men vi får se.

Jag har gjort detta en gång tidigare med Strålskyddsmyndigheten, då rörande WiFi i skolan men det ledde ingenstans. Jo det gjorde det faktiskt när jag tänker på det; jag kom i kontakt med känslor av frustration och obetydlighet. Tack för healingen SSI ;-). Nu är det dags för nya tag!

För mig känns det som att Energin, den som driver mig till valen jag gör för världen jag vill leva i, pushar mig till att agera mer på det jag önskar manifestera.

I fallet 5G är min slutsats, baserat på den information jag tagit del av fram till idag, att 5G inte skall rullas ut! Riskerna överskrider eventuell nytta!

Jag vill därför att ansvarig Myndighet skall visa hur deras beslut är fattat. Myndigheten skall finnas för vår, folkets skull och jag vill försäkra mig om att Myndigheten inte drivs av andra agendor, agendor som inte har natur, djur och folkets hälsa som första prioritet.

När jag finner rätt Myndighet, grupp eller person, har jag specifika frågor om 5G strålning och dess både misstänkta och bevisade negativa effekter på biologi och hälsa. Jag förväntar mig att expertisen finns. Jag vill försäkra mig om att ”mina” frågor har vägt tillräckligt tungt i jämförelse mot andra argument, frågor och nytta inna Sverige fattade beslutet att införa 5G.

Det skall bli intressant att se hur fri vår Myndighet är från yttre influenser, dvs hur stor andel egen forskning som görs och hur mycket Vår Myndighets beslut grundas på oberoende studier och forskning.

Har du något du något annat än 5G som du ifrågasätter Sveriges hållning kring? Då får du gärna kommentera och dela i kommentarerna. Resonerar det med mig står jag redo att ansluta denna sak, skicka brev och agera på det sätt jag kan.

Tillsammans skapar vi världen vi vill leva i!

Spring to Action!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s