Dokumentär: Out Of Shadows

Publicerad 11 april 2020

Denna dokumentär kände jag starkt skulle delas eftersom den mycket bra beskriver vad som nu mer och mer kommer upp i ljuset och passerar den kollektiva medvetenheten. Den visar tydligt hur vi kollektivt och medvetet manipuleras via Media och Hollywood. Den visar på de hemskheter som människor vi litat på ägnar sig åt för att tjäna egna syften eller de krafter som styr dem.

Jag har pratat mycket om det kollektiva medvetandet och hur tiden vi nu lever gör att det som inte är i resonans med in- och utströmmande höga och rena frekvenser blir synliga i ljuset. Jag har också belyst att det är mycket som händer i skuggan av viruset som det nu talas mest om. Många av er är säkert redan medvetna om allt detta.

Denna video är kanske inte för alla men inte desto mindre viktig. Medvetenhet i närvaro är mer av det ljus som gör att hemskheter inte längre kan fortsätta. Filmen är väldigt skickligt gjord av en Hollywood insider, den är baserad på dokument, andra visselblåsare och presenterad för att ge perspektiv och för att vi skall förstå krafterna och de bakomliggande syften till att världen ser ut som den gör fram till idag. För mig beskriver den mycket bra en del av det vi håller på att lämna!

Väljer du att titta, ber jag dig hålla ljuset – att sitta i ljuset. Kom ihåg, detta är vad vi nu kollektivt håller på och lämna! Vad vi gör med denna informationen eller hur vi hanterar våra egna skuggsidor kan vara; att när det passerar vår medvetenhet skicka in kärlek till oss själva i det vi upplever.

Att sedan snabbt ta sig tillbaks till en hög, hjärtcentrerad och balanserad energi av det vackra som vi nu gemensamt kan skapa när det gamla lämnar, är superviktigt. Dvs att vi håller energin av det vi önskar se manifesterat.

Min övertygelse är att detta är början av en mer publik exponering av det som hänt bakom kulisserna i hundratals eller troligen tusentals år. Det är en del av Det Stora Uppvaknandet, en process av global och kollektv healing.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s