Vad ljus berättar om EU-energin

Medvetenhetens ljus fortsätter att belysa det som inte är frekvensspecifikt i vår omvärld.

Vad kan konsekvensen inom EU bli av möten bakom lyckta dörrar, utan mötesprotokoll eller mötesinspelningar? Hur äventyrar det våra koncept kring demokrati och transparens?

Det gnisslar, skrapar och jäser inom EU maskineriet. Detta projiceras ut och manifesteras som misstro, apati och maktlöshet bland många av EU’s invånare – Brexit osv. Vad krävs av EU för att återfå ett till stora delar tappat förtroende?

Från det perspektiv jag brukar vilja ta på saker och ting så exponeras allt som inte är frekvensspecifikt med de omgivande accelererande energierna.

Jag ser att vi även här tar oss tillbaks till energin av integritet – som jag ser som en energibubbla av trygghet och kärlek. Allt börjar med individens trygghet och kärlek till sig själv sedan familjen bubbla av trygghet och kärlek, följt av samhället trygghet och kärlek, landets och sedan i detta fall den större globalare kroppen EU’s trygghet och kärlek.

Så när jag nu iakttar EU ur mitt integritetsperspektiv så ser jag att det inte är långsiktigt hållbart att bygga och driva något så stort och massivt om man inte arbetar med stabilitet och styrka från grunden – individen. Tyvärr ser jag inte att alla EU’s mindre delar, från land ner till individen, vibrerar trygghet och kärlek. Jag ser istället hur energin exponerar utrymme för ökad integritet i alla led och på alla nivåer.

Så för att ta en väl använd analogi som både inkluderar syfte och service/vård: Vad händer när man kör en maskin alldeles för länge och alldeles för häftigt utan att serva och vårda dess individuella delar? Är avsikten att maskinen skall hålla och fylla ett syfte över tid så har man inget annat val än att vara lyhörd för alla dess individuella delars behov av service och vård!

Det är också nödvändigt att se över maskinens syfte med jämna mellanrum så att justeringar kan göras för att möta ändringar i dess globala ändamål. Om inte servicen görs finns inget hopp för något maskineri! Om inte syftet ses över kommer vi till slut slösa resurser på att driva en maskin som inte längre fyller något ändamål, annat än existens för sin egen skull!

När det gäller EU maskineriet har Greklands tidigare finansminister, Gianis Varoufakis, tydligt visat på en av de viktiga faktorerna till varför EU är i desperat behov av service om det skall ha någon möjlighet till ett långsiktigt existensberättigande. Se detta mycket avslöjande 9 minuters klipp. Varoufakis talar till och med vad ljuset avslöjar…

Så, tillbaks till integritetbubblan; utan en stark grundning i integritet, trygghet och kärlek, blir det obalanserat och vingligt på alla nivåer, från individ till en global nivå som EU.

Ljuset exponerar – utan dömande – vad vi behöver göra för förändringar, var vi behöver lägga vårt fokus. Vi är alla kollektiva medskapare av vår gemensamma verklighet, som vi ser och upplever den. Den energi vi sedan individuellt håller i nuet avgör vad vi ser och upplever!

Vi är i grunden inte beroende av något utanför oss själva för att känna trygghet och kärlek! Genom att stärka tryggheten och kärlekens integritet inom oss själva blir vi individuellt mer frekvensspecifika med den energin som strömmar in över oss. Konsekvensen blir då att vi läker och anpassar alla ”maskinerier” vi verkar inom – inifrån och ut. Genom att hålla vårt fokus på det vi önskar se, bär vi energin av förändring.

Så, väljer vi här och nu att VARA trygghet och kärlek (eller vad du nu vill vara), dvs att uppleva och kontinuerligt hålla den energin här och nu så lever vi vår nya värld.

Detta är ett perspektiv på skiftet som EU-energin visar oss.

Precis som med radiokanaler så behöver inte alla vara i samma frekvens för att samexistera i denna världen.

Med det skickar jag massa trygghet och kärlek till alla där ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s