Stormiga coronaenergier

Vem kan med säkerhet veta vad det är som händer just nu, egentligen? En vanligt använd strategi är att; genom distraktion hålla vår uppmärksamhet bort från det väsentliga. Media spelar en nyckelroll i detta.

Just nu rapporteras det 24/7 om utvecklingen med Coronavirus. Vissa läkare menar att detta virus är mindre aggressivt än den vanlig influensan men lyssnar man på nyhetsrapporteringen och andra läkare är det inte den energin som sänds ut.

Italien har stängt, USA har reseförbud till/från Europa, WHO har nu valt att kalla Coronaviruset en Pandemi. Just nu pågår den största europeiska militärövningen på 25 år med 20.000 amerikanska trupper på plats…

Så vad är det som händer egentligen, pågår något vi inte ser?

Energimässigt så upplevs det för många som rörigt just nu, vilket fortsatt manifesteras olika för olika personer; fysiska symtom, emotionella svängningar, tungsinthet, svårighet att bibehålla fokus, balans och harmoni.

Jag kan känna in allt detta men jag har samtidigt en inre röst som berättar för mig att allt är som det skall – vi är mitt i stormen. Jag väljer att ta det lugnt, jag vilar när jag behöver och jag går dagligen in i stillhet och mitt hjärtcenter där jag finner mig själv om och om igen.

Det finns en entusiasm som bubblar i magen och i bröstet, en entusiasm som säger att vi är mycket nära nu… det finns en menig och ett syfte med allt! Det hjälper mig att tillåta det som ÄR utan dömande. Jag ser nyfiket på.

Vi behöver inte alla se och känna samma sak! Det som skall ske kommer att ske oavsett. Jag känner att vi är på en bra plats, jag känner att vi är i skiftet och vem vet om det blir en ketchupeffekt nu i vår eller om det skall fortsätta ett litet tag längre (jag väljer fortsatt att hålla energin av ketchupeffekt-jag ”gillar” ketchup 😊).

Så…titta här coronavirus alldeles nära där jag bor och titta där coronavirus gör att…

Jag känner ingen rädsla men om man väljer att känna sig rädd så är det givetvis förståeligt med tanke på allt som piskas upp i media. Tänk vad mycket kollektiv rädsla vi nu känner och då är det väl inte konstigt att det stormar i energierna. Transformation!

Närvaro, jordning, frisk luft och ett positivt och lättsamt sinne är mina vitaminer – min medicin.

Kärlek till alla mina vackra systrar och bröder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s