Meddelande från IKAI

Det har väl inte undgått någon att det är väldigt turbulent i energierna just nu vilket manifesteras på i princip alla sätt. För alla som vaknat upp till att verkligheten är annat än det vi ser på TV har också förstått energi på ett plan. Jordning, närvaro, balans och hjärta är därför verkligen riktigt viktiga verktyg när vi nu fortsätter in i outforskad morgondag. Spännande!

Det var länge sedan jag gjorde denna typ av inlägg men kände att detta meddelande via Kabamur skulle delas för ett alternativt perspektiv just nu, så håll tillgodo.

”Var i djup frid, våra älskade! Håll din takt och titta aldrig tillbaks! Många saker eskalerar och andra saker faller isär i dessa stunder! Vad betyder det för planeten? Allt!

Du kommer aldrig höra avsikten med vår medverkan; men lita på att; ’vi har läget under kontroll’ som ni ofta utrycker det. Ni står på tröskeln till ett storslaget äventyr och ni kommer äntligen att vara helt vakna!

I takt med att ni låter händelserna i drömmen falla undan, kommer inre klarhet genomsyra er. Livet tycks både rusa med en rasande fart och vara helt stilla!

Denna upplevelse är helt normal och är resultatet av frekvensförändringar. Vår närvaro med er är solid och uppmärksam! Många skulle falla till marken i chock om vi tillät er se alla farkoster och vännerna ombord; andra skull springa till farkosterna och be att få lämna tillsammans med oss!

Kabamur speciellt, skulle vara först framme vid en farkost eftersom han är min son på Taygeta! Förståelsen att många Pleiader liksom många andra raser inkarnerade för denna slutliga drömmen, kommer vara till stor hjälp för att förstå informationen som kommer till er!

Vi förstår ert språk men ni förstår inte vårt! Därför sänder vi ut toner och ord som ni kallar telepati för att tillåta meddelande att komma igenom. Många inkarnerade Pleiader har gåvor och förmågan att tona in på denna frekvens.

Detta kommer naturligt tillbaka till den nya jorden efter skiftet! Till dess, vet om att vi flyger genom multiversum och över era hem! Det finns inget onaturligt med vår enhet med er! Många av er är också vänner och familj!

Vilket enastående firande som kommer! Ni har alltid haft vänner på högre platser!

Snart stiger vi som En! +++

Jag är IKAI ~~ Äldste av Taygeta!

EN EEKE MAI EA!”

Översättning av meddelande via KABAMUR som förmedlar budskap från Familjen av Taygeta (IKAI, AYA, LAKA, NEIOH, AKATU, KABAMUR), Pleiadiska Kollektivet, Galaktiska Federationen av Ljus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s