Det lekfulla uppvaknandet

Vi befinner oss i det stora uppvaknandet. Varje dag vaknar vi till något nytt inom oss och utanför. Medvetenhet strömmar in genom oss och ut ur oss. Världen och allt som ÄR förändras med detta.

Allt är olika kompakt energi, allt från tankar, känslor till våra fysiska kroppar och de kosmiska energierna rör sig utan motstånd igenom allt! Energin exciterar subatomiska partiklar, atomer och våra cellers DNA. Vi skakas om inifrån och ut för att alla delar som inte är frekvensspecifika med dessa NYA energier skall släppa. Även de delar av våra cellers sovande DNA väcks nu upp i allt snabbare takt. Det betyder att vi blir medvetna om ”ny” information och ”nya” förmågor vi besitter och vi får mer tillit till oss själva.

Hela processen balanserar vårt väsens feminina energier, vårt undermedvetna  med våra maskulina energier, det mentala. Gamla fysiska symptom kan tillfälligt värka igenom på nytt. Se även detta som att energi värker igenom för att släppa – det betyder inte att du skall låta bli att söka vård vid behov. Minnen, trauman och smärtor från förr och parallella existenser (tidigare liv) kan väckas upp för att vi skall få kunna släppa dom fria.

Inget behöver analyseras! Inget behöver förstås! Vi kan låta allt vara oetiketterad energi som vi tillåter passera och lämna våra fysiska, emotionella och mentala kroppar! Väljer vi att se det så kan vi istället välja tacksamhet för att den lämnande energin nu gör det lättare för oss att hålla energin av våra drömmar.

Allt är verkligen en lek i energi! Det inre barnets lekfullhet är en viktig nyckel! Vi skapar lätt våra drömmar genom att leka, skratta och dansa igenom åtminstone en del av vår vardag. Att bestämma sig för att hålla fokus på att drömmen är manifesterad samtidigt som vi låter det inre barnet leka, skratta och dansar är oerhört kraftfullt.

Så, var så löjlig och barnslig som du bara kan och locka fram skrattet i dig, dansa och rör dig – samtidigt som du låter bilderna av dina manifesterade drömmar fylla ditt huvud. Vilken fantastisk energi att skapa från!

Den medvetna skaparen viger en stund VARJE dag åt denna lek i upprymd energi. De kosmiska energierna och den kollektiva energin vi nu simmar i är betydligt mer gynnsam för positivt skapande än den någonsin varit tidigare.

Så, oavsett vad vi ser eller upplever spelas upp utanför oss just nu, som inte matchar drömmen, så kan vi välja att acceptera det som en manifestering av den energi som tidigare lämnat oss.

Ju mer vi fyller vårt väsen med drömmen under lekfullhet och släpper behovet att styra, eller ha en historia om hur drömmen skall manifesteras, desto snabbare blir vi medvetna om vår inre kommunikation, om synkronisitet och bevisen som presenteras för att visa att vi är på rätt väg.

I ljus, kärlek och lekfullhet fortsätter vi manifestera drömmen om våra underbara liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s