Ny GaiaPortal

2019-09-28

En ny GaiaPortal jag kände skulle delas. Intensiva energier! Det är mycket som energierna rör upp runt omkring oss just nu. För mig är det oerhört viktigt att känna in ALL information, även den som spelas upp med de på ytan finaste intentioner. Allt lyses nu igenom och det finns tyngre energier som tidigare kunnat ”gömma” sig i ljuset. Känn in och vet!

Kan vi iaktta utan att ta parti? Kan vi iaktta utan att döma? Som sagts många gånger tidigare så fortsätter det som inte är frekvensspecifikt eller i resonans med energierna spelas upp, för att iakttas och släppas taget om. Det blir lättare och lättare att se igenom. Kan vi i stormen fortsätta hålla intention och fokus på kärlek, fred, tillit, överflöd och samarbete hjälper vi att förankra det många av oss vill se i vår kollektivt skapade upplevelse.

Som vanligt ber jag dig på egen hand tona in på originaltexten. Min tolkning kan bara vara min från mitt specifika perspektiv, kanske resonerar den med din…eller inte.

Strength of Inner Spirit connections are currently under test.

Jag se detta som att vår inre sanning och kontakt med högre själsaspekter sätts på prov. Vågar vi vara dom vi är och stå för vår personliga sanning? Vågar vi utrycka oss, öppna våra hjärtan och visa vår svaghet och styrka. Vågar vi visa andra hjärtats väg?

Eliminations of tenuous connects are accelerated.

Jag ser detta som att processen nu accelererar att eliminera de energiband som inte stärkt oss utan istället försvagat oss. För egen del ser jag det klokt att fortsätta släppa taget om ALLA historier, tankar och koncept som inte stärker. Att i tillit se energin de hållit inom mig nu snabbt får lämna.

Farsights are recognized for assists to Hue-manity.

Jag ser detta som högre dimensionella som kommer för att assistera ljusarbetare (Hue-manity) i skiftet till nästa nivå av medvetande och frekvens och i de uppgifter som följer.

Finalizers are called forth.

Detta låter fantastiskt! Jag vill gärna tolka det som ännu en indikation på att vi står vid tröskeln till ett markant skifte dvs en tydligt märkbar förändring och att de som skall bistå med den sista ”lilla knuff” nu kallas fram. Jag kopplar det till stigningsprocessen, vilket kan innebära en starkare våg av intensifierade medvetandestigande energier.

Allt hänger som bekant ihop så det kan samtidigt vara kopplat till en våg av tydlig exponering av de dysfunktionella delarna i vårt samhälle på många/alla plan. Ett mer kollektivt uppvaknande är vad jag ser för vår kollektiva kropp.

Archangels watch over the process.

Denna mening talar väl egentligen för sig själv. Ärkeänglarna är här för att övervaka processen. Denna mening förstärker känslan att vi nu är nära ett tydligt skifte. Energierna som exponeras och lämnar när den individuella och kollektiva kroppen skall hålla mer ljus är tung och lågvibrerande så att ha dessa höga änglaväsen vid vår sida känns betryggande.

Om GaiaPortal:

GaiaPortal conveys messages regarding changes and progress in Mother Earth’s planetary energy phases. The messages contained herein are to inform, assist, and alert those drawn to it, to energetic events transpiring moment to moment.

Those drawn to this site will know instantaneously if it is theirs to read.

The authors of this site are Star Beings connected to the sacred land of Éire, and embody the original sacred feminine energy of that place.

This site is for transmission of messages only.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s