Perfekt syn

Var befinner vi oss på den linjära (icke existerande) tidslinjen innan allt gammalt fått släppa och vi lever i harmoni med oss själva och varandra?

Nyårsportalen slog nästan brutalt upp dörren med ännu högre och renare energier. Det skall tydligen fullständigt lysas igenom, här skall det inte lämnas några dammråttor i hörnen!

Jag kan se hur dessa fortsatt expanderande, högre och renare energierna transformerar allt, hur det osynliga eller gömda blir synligt innan det får lämna. Det händer i mig, det händer i dom jag möter, förändringen går att se i allt där ute!

Narcissister och personligheter som tidigare levt för att dominera, manipulera och styra andra, tvingas till förändring. Deras metoder fungerar inte längre, människor klarar helt enkelt inte av dominans och ofrihet längre. Det är egopersonligheter som slåss för sin överlevnad men det är en kamp som inte går att vinna i det ljus som nu förankras i en exponentiell takt i vårt kollektiva sinne och på vår planet.

Min känsla är helt klart att år 2020 har potential att vända upp-och-ner på allt lågvibrerande. Min känsla är att allt arbete som vi alla gemensamt lagt in, fram till idag, genom intensivt arbete med oss själva att bli en ”bättre” och mer kärleksfull version av oss själva, gör det möjligt för energierna att komma med all den kraft och styrka som den nu gör.

Allt är ett synkroniserat skifte i expanderad medvetenhet, där alla spelar en viktig roll. Några skall väcka upp saker i andra för transformation, andra skall skapa förändring i sitt liv genom nytt jobb eller hem osv. Jag ser hur allt är synkroniserat i det lilla och i det stora, hur ”mörkret” på så sätt arbetar för ”ljuset”.

Vi tycks gemensamt driva denna verklighet till sin spets, en spets där vi kan välja att se allt, förstå allt, känna allt. I vårt inre kämpar egopersonligheter för att hålla oss kvar i gamla mönster. Dom presenterar fantastiska trovärdiga argument för att få oss att inte expandera, att inte släppa taget.

I vårt yttre ser vi exakt samma sak! Här har fysiskt manifesterade egopersonligheter slagit sig samman för att skapa regimer, politiska, ekonomiska, religiösa etc. strukturer för att driva sin egoagenda.

Det är verkligen ingen skillnad! Vi skapar både våra egna inre fängelser och/eller så låter vi andra skapa dom för oss. Men vad är ljuset och vad är mörkret förklätt till ljus?

Vi har alltid ett val och valet kan vara att fortsätta låta oss guidas och lotsas av dessa egostrukturer ELLER att se det för vad det är och välja om. Det är varje enskild individ som måste fatta detta beslut oavsett om det är en inre eller yttre egokonflikt.

Det är när vi fattar vårt beslut och börjar agera i enlighet med detta nya val som vi skiftar vår energi och när energin har skiftat har vi gjort ett statement in i den individuella och/eller kollektiva kroppen. När vi är sanna mot oss själva och vår intention skapas förändringen.

Det pratas om ”2020-vision”, dvs perfekt syn. Kan det vara så fantastiskt synkroniserat att detta är året då det kollektivt skall ske? Att detta är året då tillräckligt många eller kanske alla människor gör valet att inte längre lämna sin energi åt dessa egostrukturer. Låt det bli året då ljuset når in till ALLA – året då alla kan se.

Denna tid uppmuntrar oss till högt energimässigt fokus. Positiva bilder för sig själv och världen. Så här kan mitt ”självsnack” se ut.

”Jag väljer att se och förstå mig själv! Jag väljer att älska mig själv villkorslöst trots att det tagit tid att släppa vissa koncept. Jag älskar mig själv för att jag har modet att låta den fysiska, emotionella och mentala smärta få passera min medvetenhet och därmed lämna plats för ökad medvetenhet, frihet och kärlek.

Jag älskar också mig själv för att jag är en del i den kollektiva mänskliga kroppen. Jag ser hur alla människor runt om på Jorden gemensamt utgör det kollektiva medvetandet, denna större mänskliga medvetandekropp. Jag ser så hur vi alla är Ett.

Min intention är att energimässigt vibrera kärlekens och lekfullhetens kraft och energi, fred, samarbete och harmoni in i denna kropp. För att denna kollektiva kropps skull är jag också villig att i medvetet och kärleksfullt ljus se hur kollektiva egostrukturer för alltid får lämna oss.”

Vi har en fantastisk tid runt hörnet. En tid i överflöd på alla positiva områden. Harmoni och fred. En tid av meningsfullt samarbete. En tid med fantastisk ny positiv ren teknologi och nya kanske överraskande och spännande möten. Jag tror verkligen på det. Jag tror verkligen att vi klarar det. Nej, jag vet att vi klarar det!

Kärlek till alla mina systrar och bröder där ute. Vi är tillsammans ljuset och den kärleksfulla förändringen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s