Energiuppdatering

Det var ett tag sedan jag tittade in på olika energigrafer men på ett plan varit så uppenbart att det fortsatt i ungefär samma intensiva pulserande flöde som tidigare.

Idag den 11 september har nog många energisensitiva känt av cykliska energier kopplade till tragiska 11 september 2001.

Andra fysiska exempel ser vi med Orkanen Dorian som mot alla rimliga odds parkerade över Bahamas närmare två dygn. Det är inte normalt att något så definierat med rörelse som en orkan – parkerar!

Sedan har vi bränderna i Amazonas. Det var något som inte kändes normalt här heller… Under gruppmeditationen för Amazonas kände jag att krafter bortom det jordiskt normala parallellt arbetades med.

I tillägg ser vi fortsatta politiska stökigheter runt om i världen med USA, Hong Kong, England som några exempel. Vidare har vi en svensk professor som öppet förespråkar människokött som föda och fler exponeringar kring pedofilen Epstein. Galenskap och mörker som kommer under energiernas ljus på många nivåer alltså.

Nu till Graferna:

Schumann

2019-09-11 kl.21.30

Klockan 11-12 idag den 11 september liksom igår vi ungefär samma tid ser vi en timmes intensivare resonans i frekvenserna. I övrigt ser vi tydligare utslag på alla de lägre basfrekvenserna och smala tätare utslag över hela frekvensbandet hela perioden. Det vi ser liknar det vi tittat på tidigare. För några dagar sedan när jag gjorde en hastig titt var det lugnare än det vi ser här.

När nyheterna spreds världen över den 11 september 2001 såg man utslag på Schumann frekvensen man aldrig tidigare skådat, vilket visar på länken mellan den mänskliga kollektiva energin (emotioner) och resonansfrekvenserna som i Schumann visar.

Magnetosfären

Jag hade hoppats lyckats lägga in en videosnutt som täcker hur vår magnetosfär påverkats av sol och annan kosmisk påverkan under det senaste dygnet. Nedan bilder får illustrera istället. Det jag ser liknar i alla fall det vi sett tidigare med ett par kraftigare vågor det senaste dygnet som tryckt till vår magnetsfär och fått magnetfältslinjer att fladdra som vimplar på jordens skuggsida. Sedan följer peroder med lägre intensitet igen. På nedan bilder ser ni en energivåg som ett vertikalt rött band som driver in från höger (solsidan) och hur det drar igenom hela magnetfältet och påverkar magnetosfären att kraftigt fladdra till, i sekvens genom dessa tre bilder.

Energierna Är spännande nu och tillsammans stiger vi!

2 reaktioner till “Energiuppdatering

 1. Spännande och intressant detta!
  Vill du berätta mer om vad du kände och upplevde under gruppmeditationen för Amazonas? Vad var det som du uppfattade som ”krafter bortom det jordiskt normala parallellt arbetades med” och vad kan det betyda?

  Allt gott! ❤️

  Gilla

  1. Spännande och intressant, håller med. Utan att lägga för mycket fokus på detta skulle jag etikettera det som manipulerande service till själv energier. Ljuset är starkare, därför exponeras dessa energier nu.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s