Det spelar ingen roll vad vi kallar det!

Vetenskap och Spiritualitet är i sin essens samma sak. Både ny vetenskap och spiritualitet pratar om dimensioner, energi, magnetism och ett i allt penetrerande och omslutande fält. När jag betraktar dessa ”båda” sidor ser jag samma sak betraktad med olika ögons perspektiv. Det finns ingen separation i detta längre!

Båda ögonen försöker förklara mystiken bortom nuvarande medvetandenivå. Genom att göra det driver vår iver energier av utvecklande stigningsströmmar framåt. Båda ögonens perspektiv fyller en lika viktig funktion i evolutionen!

Det finns ingen anledning att hänga upp sig på koncept, namn, dogmer eller något annat. Vad i andras perspektiv kan jag använda för att hjälpa mig förstå mer oavsett vilken etikett andra sätter på den? Vad kan hjälpa mig expandera inom de områden där jag ställer inre frågor?

Syfte och mening existerar på alla plan av jaget och allt är intrikat synkroniserat med allt annat. På riktigt, det går inte att hitta på sådana här saker! Det är alldeles för fantastiskt komplext och sammanlänkat.

Låt oss bara betrakta kosmiska energier. Jag läste denna artikel och tittade på nedan klipp häromdagen, där man pratar om en kosmisk stråle kallad muon. Det är en negativt laddad subatomisk partikel (kvantpartikel – mindre än en atom) som är något större än elektronen. Jorden och allt på jorden bombarderas konstant av dessa partiklar. Våra huvuden träffas varje minut! Muonen har en sådan enorm energi och hastighet att dom går rakt igenom allt utan att vi ser eller märker det.

Nedan korta klipp visar hur man hemma kan se dessa muoner när dom passerar ett testglas. Kul och intressant!

Vissa kallar det kosmiska energiströmmar, andra kallar det medvetandeströmmar. Det spirituella och de vetenskapliga är överens om utveckling, dom är överens om att liv på Jorden existerar tack vara solens strålar och de förhållanden som skapats på denna planeten.

Det spelar ingen roll vad vi kallar det!
Allt är energi och tillsammans stiger vi!

En reaktion till “Det spelar ingen roll vad vi kallar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s