Harmonisera turbulens

Allt pekar på att vi nu kliver in i ett par intensiva veckor när det gäller turbulens runt om i världen.

Vi uppmanas därför att meditera så ofta vi har möjlighet dessa dagar för att gemensamt balansera upp turbulens med harmoni.

På den politiska scenen ser vi stora förändringar på många håll i världen. Sanningar kommer till ytan. Tidigare ”idoler” blir exponerade för vad dom är och gjort. Det kommer bli publikt.

Detta är en förväntad effekt av den stigningsprocess vi befinner oss i. Vi ser bokstavligt talat det gamla lämna plats för något nytt. Vi ser något gammalt som gör allt för att genom manipulation hålla sig kvar.

Vi kan se det som att det är de kollektiva egostrukturernas sista kamp att vara kvar. Det är redan för sent för dom men vi kan fortfarande hjälpa till i processen genom att inte dras med i de dramer som kommet spelas upp. Alla kommer inte kunna behålla lugnet men vi som kan, har en viktig uppgift.

Se det för var det är; något gammalt har tjänat sitt syfte och skall nu lämna.

Så känner ni er guidade att delta i detta kolektiva initiativ att förankra harmoni så kommer jag och många med mig runt om i världen ta stunder under kommande dagar, när möjlighet ges, visualisera hur Flower of Life omsluter vår vackra jord. Hur vi förankrar ljus och harmoni.

Vi är nu mitt i stormen! Vi är många som önskar fred, frid, kärlek och sanning. Se och känn detta.

Tillsammans gör vi det, tillsammans stiger vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s