Ny GaiaPortal

Det är sällan det dyker upp direkt kommunikation i klarspråk från EirePort Group men när större genombrott eller viktig itinformation skall förmedlas tycks den komma direkt. Jag går inte in och översätter texten denna gång, utan hela innehållet kommer nedan.

Som ni ser så har det stora kollektivet av människor nu nått en nivå där ett större uppvaknande kommer att ske. Dom av oss som känner sig kallade att bistå i denna process ombeds vara öppna för vidare guidning kring den roll som skall tas för det större kollektiv av människor som nu skall vakna upp.

Det känns fantastisk att få detta meddelande! Vi tycks nu vara framme vid den punkt vi väntat på så länge! Här följer meddelandet i sin helhet.

Greetings from the ÉirePort Group.

We felt the time had come to communicate certain essential items for the Hue-manity collective.

As we have explained before, the term “Hue-manity” represents the Rainbow Higher Vibrational collective currently residing on the Planet Earth, or Gaia, who are here to demonstrate and assist the lower vibrational residents (collectively termed, “hu-manity”) to raise their Spirit frequency so they have the opportunity to ascend with the Hue-manity collective.

Since our first communication on 5-22-12, significant progress has been observed. hu-manity is now at a point where “major awakenings” for the hu-man collective will occur. Nothing will stop this.

We call upon all who consider themselves part of, and know they are part of, the Hue-manity Gaia group to remain open to Guidance as to their role at this time in assisting those of the hu-man collective.

Your assistance will be key to preparing this planet for the full Ascension Event.

Thank you.

the ÉirePort Group

Om GaiaPortal:

GaiaPortal conveys messages regarding changes and progress in Mother Earth’s planetary energy phases. The messages contained herein are to inform, assist, and alert those drawn to it, to energetic events transpiring moment to moment.

Those drawn to this site will know instantaneously if it is theirs to read.

The authors of this site are Star Beings connected to the sacred land of Éire, and embody the original sacred feminine energy of that place.

This site is for transmission of messages only.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s