Energiuppdatering

Tittar vi på magnetfält och kosmisk strålning så har det varit en relativt lugn period från min senaste uppdatering 12/7 fram till den 21/7. Även Schumann har lugnat sig dessa veckor, utan de tydliga vita stråk av starkare resonans i dessa lägre Shumannfrekvenser. Schumanfrekvenserna har även fram till idag fortsatt på denna lugnare relativt jämna hummande rytm.  

Tittar vi på den geomagnetiska aktiviteten så har det från i måndags den 21/7 varit allt annat än lugnt. Energivåg efter energivåg har sköljt över jorden och synlig tryckt och ryckt i vårt magnetfält likt starka vågor sköljer över ett korallrev. Det var fortsatt starkt påslag den 22/7 men lugnade sig sedan något mellan den 23-24:e. Den 25/7 satte det starkt igång på nytt och fortsatte den 26:e med mycket starkt påslag speciellt från 14-tiden och några timmar framöver.

Idag den 27:e har det varit lugnare fram till 10.30 då det slog på ordentligt med våg efter våg av mycket starka energier, vilka fortsätter i skrivande stund (19-tiden).

Som tidigare sagt så ser vi denna typ av stark komprimering av magnetfältet på solsidan och kraftiga turbulenta ”kölströmmar” på jordens skuggsida vid stark solaktivitet men det har inte varit någon direkt solaktivitet under denna period! Så slutsatsen som dras är att det är annan kosmisk strålning som ger upphov till de kraftiga registrerade utslagen. Källan till energierna är dock oklar.

Vi påverkas av dessa geomagnetiska påslag på olika sätt. Vi kan få värk i våra kroppar, oro, irritation. Vi kan komma i kontakt med gamla emotioner, vi trodde vi var klara med osv. Vi kan givetvis också vara opåverkade.

Personligen ser jag ser solen som en portal eller kanal för kosmiska energier. Den är källan till liv här på jorden. Det är solens olika frekvenser som aktiverar olika elektrokemiska processer i våra kroppar för att vår cellbiologi skall fungera utan störningar (sjukdom). Olika hormonsystem aktiveras av olika ljusfrekvenser, vissa skall ha de röda frekvenserna andra behöver UV eller IR frekvenser osv. Solen påverkar även våra eteriska kroppar.

I min värld handlar de spännande starka kosmiska frekvenserna om medvetandevågor av olika elektromagnetiska frekvenser (ljus/information) som hjälper oss att aktivera vilande och nu oanvända delar och förmågor inom oss så att dom skall få integreras som en del i vår medvetandestigning. Se det som nya program (förmågor) som med naturens ”WiFi” överförs och aktiveras till vår biologiska dator för en expanderad upplevelse.

Det finns lite intressant information vi kan lägga ovanpå de registrerade geomagnetiska energierna ovan:

  • Den 25/7 passerade en asteroid i 150 metersstorlek, 71000 km ovanför jordytan, mellan oss och månen, i en hasighet av 87000 km/h. Denna asteroid klassades som en högrisk-asteroid! Jag läser väldigt begränsat med vanliga nyheter så jag kan inte säga om det varit något som rapporterats den vägen – borde vara förstasidesnyhet. Hur som helst, himlakroppar har effekt på jordens energier och det var som sagt starkt geomagnetiskt påslag den 25:e. Inget är en slump, inte ens en asteroid, den är en del av allt som händer just nu.
  • Den 25/7 var en dag av inen tid, mellan tidscyklerna, dvs mellan den gamla 13 000 årscykeln och den nya vi klev in i den 26/7. Datum och hur vi är orienterade i vårt kosmos har avgörande betydelse på hur medvetenhet, information och energier flyter.

Det vi har att se fram emot det närmaste är först en nymånes portal som öppnas den 29/7 och är öppen till den 1/8. Vi har länge arbetat med magnetiska kopplingar till situationer och personer i våra liv, för att lösa upp dessa magnetiska band. Det är sådant vi skrivit på att vi skulle göra denna livsresa. Mycket av detta arbete är nu gjort, i förberedelse för att emot ny information/nya frekvenser under denna tid. Informationen som nu kommer skall sjunka igenom våra olika nivåerna av jaget; från vårt 6D jag (själsgruppen) till 5D jaget (det individuella själsjaget) till 4D jaget (den eteriska kroppen) vidare till 3D jaget (den fysiska kroppen).

Den 3/8 har vi ett nytt galaktiskt aktiveringsdatum och de sista veckorna i augusti kan vi börja vänta oss att den information som flödat och aktiverat delar inom oss börjar integreras. Vi kan upptäcka att det som tidigare inte var klart och tydligt för oss nu blir tydligt och förståeligt. Nästa steg i vår evolution handlar om att förkroppsliga våra inneboende förmågor som t.ex. telepati, inre seende, hörande, vetande…

Att vi nu klivit in i det nya Galaktiska året och att så mycket arbete gjorts i både vaket och sovande tillstånd gör att vi kan förvänta oss en acceleration av vår medvetandestigning. Mycket spännande och vackert ligger framför oss. Ju mer vi kan vara i kontakt med vårt högre jag desto snabbare går detta skifte inom oss och därmed ochså utanför oss.

Allt är energi! Sovande blir vaken, mörker blir ljus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s