Mer än 2000 dokument relaterade till Epstein släpps

Detta är ett oerhört viktigt tillkännagivande och informationen från de mer än 2000 dokumenten kommer troligen bli ett ”rött piller”/ögonöppnare för många.

Dokumenten skall visa vilka som varit involverade på något sätt med Jeffrey Epstein, som tydligen skall ha samlat namn genom åren. Många bekanta figurer inom bl.a politik, rättsväsende, industri, media, till och med kungahus förväntas exponeras genom detta offentliggörande.

https://www.investmentwatchblog.com/over-2000-files-in-jeff-epstein-case-to-be-released-within-a-few-days-courts-latest-order-here/

Manipulation, korruptionen och syn på människovärde blir exponerad liksom metoder att utöva makt.

Mycket arbete har pågått bakom kulisserna under en lång tid för att kunna exponera omfattningen och ställa förövare inför okorrumperad rättvisa. För er som håller ett öga på Q vet också att de senaste inläggen kan peka på att vi nu äntligen är framme, där tidigare hinder inte längre blockerar Sanningen, ”dark to light”. (Se tidigare inlägg om du vill veta lite mer om Q.)

Dessa offentliggörande av namn begränsar sig troligen inte bara till USA, utan det sträcker sig sannolikt världen över. Inom några dagar skall offentliggörandet göras. Fram till dess kan vi nog räkna med ett turbulent nyhetsflöde med information, disinformation, mediatystnad eller stora händelser i syfte att avleda vår uppmärksamhet.

Vi tar med detta ett oerhört viktigt steg i det kollektiva uppvaknandet. En tidigare korrumperad maktstruktur som kunnat verka i det dolda, faller nu i ljuset av starka ljusfrekvenser, en väl genomförd plan och ett tillräckligt stort antal medvetna som ser det som sker i mörkret. Oerhörda mänskliga lidanden kan nu äntligen stoppas.

Detta är en händelse av den kalibern som många med mig tålmodigt väntat på under flera år. Det är en fantastisk tid att vara här just nu.

Vi fortsätter att hålla oss jordade under den kommande tidens informationsflöde och reaktioner, det kommer hjälpa till att balansera turbulent energi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s