5G är inget att leka med!

Det är mycket positiva saker vi ser runt om i världen som pekar på att vi är mitt i ett positivt skifte mot högre medvetenhet. Detta trots att vi kontinuerligt bombarderas av falska agendor och manipulation via nyhetsflöden från ett till absolut största delen opartiskt företagsägt Media. Vi ser avslöjanden och arresteringar av stora pedofilringar som används för att hota människor och driva ekonomiska, politiska och företagsagendor världen över. Jeffrey Epsteins arrestering var bara ett exempel på en viktig spelare som fallit i denna industri, mer följer. Vi ser en tredubblad seismisk aktivitet vilket kan kopplas till ett parallellt skifte för vår jord. Energierna fortsätter att vara intensiva som vi ser på vår magnetosfär och i Schumann och massa annat.

Ett stort orosmoln som fortfarande inte är avklarat, i den dolda kampen om människans sinnen, är 5G och dom biologiska effekter det skulle få på oss. Det gäller givetvis inte bara människan utan allt biologiskt liv påverkas. Elon Musk har nyligen skjutit upp sin första av 60 sateliter i omlopp för att förse oss med 5G. 5G teknologin kräver placering av 5G master både lägre och betydligt tätare än tidigare teknologi.

5G är så vitt jag förstått ingen ny teknik, har tidigare använts (eller används fortfarande) av militären som riktad strålning. Energin från dessa vågor är stark nog att bryta molekylkedjor i biologi, så utan för mycket fantasi är det lätt att se hur man militärt skulle kunna använda denna strålning som riktade energivapen. Jag vill inte tro att samma intensitet skulle användas i 5G master men( vem håller i ”volymknappen”).

Introduktionen av denna och annan elektromagnetisk teknologi visar väldigt tydligt hur våra myndigheter sitter i knät på Big Tech. Behov av oberoende forskning tycks inte längre relevant. Vi är vallade att blint lita på det som Big Tech presenterar för oss. Jobb skapas informationsflödet 5 dubblas…men på bekostnad av vad?

Nedan korta video visar tydligt var vi står med oberoende forskning kring hälsa och elektromagnetisk strålning kring 5G – industrin utfrågas. Det finns ingen!

I princip skulle en full utbyggnad av denna 10-100 gånger stakare teknologi ha potential accelerera de biologiska effekter 3G/4G redan kan ha påbörjat. Dessutom skulle stora delar av de befolkade områdena på jorden läggas under ett frekvensnät som på mer än ett biologiskt plan skulle motverka den medvetandestigning vi nu befinner oss mitt i.

Jag har hört att 5G redan börjat provas i delar av Stockholm. Utan oberoende studier kring biologisk säkerhet och hälsa blir detta inte bara ett test av teknologin som troligen fungerar som man säger, det blir då också ett biologiskt experiment.

Det är viktigt att vi informerar oss om riskerna och att vi gör oss hörda kring det vi finner. Än så länge tycks vi och våra myndigheter bara ha Big Techs egna slutsatser att luta oss mot. Följ denna länk om ni vill ta ställning i frågan. Detta är ett initiativ taget av Arthur Firstenberg där mer är 114000 individer och organisationer från 187 länder nutagit ställning i 5G frågan; därav 2000 forskare, 1400 läkare, 4000 ingenjörer, 2200 sköterskor, 2500 psykologer, 1200 organisationer.

https://www.5gspaceappeal.org/

Jag ser inte hur denna teknologi skall ha en möjlighet att implementeras under nuvarande uppvaknandetakt men det är som sagt viktigt att visa var man står. Som individer gör vi skillnad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s