Energiuppdatering o Schumann

Ser vi tillbaks de senaste fyra daga så har energipåslaget varit helt öppet. Alla kosmiska och artificiella filter som tidigare mildrat effekterna från dessa energier tycks sedan en längre tid nu vara helt borta, vilket tidigare inlägg med meddelande från stjärnvänner bekräftat. Även om vi upplever korta stunder av ”vila” så återkommer strömmarna igen i full styrka.

Vi är där vi skall vara, allt är som det skall! I takt med att energierna gör det dom skall i våra fysiska, mentala och emotionella kroppar acklimatiserar vi oss till energierna vilket betyder att vi har att se fram mot längre och längre upplevda perioder av vila. Vi får individuellt mycket hjälp i denna process men den görs inte åt oss.

Skiftet in mot lugnare upplevelser av energierna anser jag är individuell, eftersom vi alla har signat upp för olika saker att ta oss igenom och bemästra. Stämmer det att vi nu badar i fullt påslag innebär det också att vi tagit oss långt, vilket i sig är något att fira.

Som Eckhart Tolle så visdomsfullt säger: ”Var Du än är, var där fullständigt. Om Du finner Ditt här och nu helt olidligt och det gör dig olycklig, då har du tre möjligheter; avlägsna dig från situationen, ändra den, eller acceptera den fullständigt.”

Energin från solen har varit relativt lugn, endast solvindar från en solskugga (corona hole), som påverkat oss genom partikelvindar som igår nådde oss med hastigheter på 600-700 km/s med toppar på 1200 km/s. Tätheten på partiklarna i denna partikelstorm var dock inte så stor vilket ger mildare påverkan på oss och väder.

På bilden till denna text ser ni ett exempel på hur vår magnetosfär ser ut under kraftig påverkan av energier. Joden är den lilla vitsvarta pricken (i ett mörkare fält). Magnetosfären är den lilla runda sfären till höger om jorden och likt båtens stäv pressar den undan inkommande energivågor. Framför denna sfär ser vi ett starkt rött band av energi som alltså pressas ut på båda sidorna om jorden. På baksidan, till vänster om jorden, ser vi turbulensen i kölvattnet efter energierna. Här ser vi hur magnetosfären sträcks ut långt, långt bakom jorden.

Det som inte hänger ihop med en nu relativt lugn sol är den starka påverkan vi ser geomagnetiskt. Vi ser hur puls efter puls av energier komprimerar och expanderar det geomagnetiska fältet. Graden på denna påverkan kan inte korreleras med solaktiviteten. Betydligt starkare partikelstormar eller stora solutbrott skulle behövas för att se den effekt vi ser. Ur det perspektivet iakttar vi något, utan riktigt kunna förklara det med nuvarande metoder och instrument. En teori är att magnetfältet är försvagat vilket skulle innebära att lättare påverkas starkt även av svagare energier.

Vi vet att dessa geomagnetiska skiftningar påverkar våra individuella magnetfält, vi vet också att väder och seismisk aktivitet är intimt kopplad till geomagnetisk aktivitet. Hur mycket hör vi inte om underligt väder, vulkaner och jordbävningar idag? Allt hänger ihop.

Schumann

Schumann har lugnat sig något de senaste dygnen. Vi ser fortfarande utslag i grönt och de smala strecken var 15 min men inga nya kraftigare vita fält. Så över lag är det lugnare. Så i ljuset av det vi sett med magnetosfären inser vi att vi tittar på olika energier. Vi får inte hela bilden bara genom att titta på en sak.

Intuitivt känner jag att allt är som det skall och allt hänger ihop. Vi ser ännu inte allt! Vår individuella seismiska aktivitet, kopplat till jordens, är dom emotioner och koncept vi släpper energimässig koppling till och det känns normalt sätt inom oss. De starka energier är därför ur mitt perspektiv motorn i alla skiften vi nu ser inom oss och omkring oss.

Starkt centrerade och jordade med barfotafötter på stranden, i solen, fortsätter vi iaktta oss själva när vi växer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s