Sanningen – Vägskälet – Del 1

”Ni skall lära er sanningen, och sanningen skall göra er fria.” (Johannes 8:32)

Allt är energi i någon form; allt från diamantens kompakta atomstruktur till luftens glest dansande atomer, molekyler och partiklar. Oavsett form så är det fortfarande i ett microperspektiv vibrerande energi där allt hålls samman i sin specifika form och struktur av medvetenhet. Medvetenhet blir då den kraft som bär information som resulterar i blommans, människans, hjärtats, atomers och Jordens form och energisignatur.

Ur mitt perspektiv så är Sanningen Ett, men den kan bara ses och upplevas utifrån den medvetenhet vi som individer håller i stunden.

Jag ser hur medvetenhet har drivit utvecklingen på jorden. Medvetenhetens information strömmade över oss och lyfte oss till att skapa eld, hjulet, växla från ”jorden är platt” till att den är rund, cirklade runt solen och solsystemet runt Vintergatans centrum… Oavsett om vi tror att vi får ”ny teknologi” utifrån eller själva skapat den så har vi ur ett medvetandeperspektiv varit redo att ta emot den. Medvetenhetens ballong har expanderat till yttre volymer där vår tidigare medvetenhetsballong inte nått.

Som mänsklighet står vi nu i ett viktigt vägskäl, att omfamna den högre medvetenhetsenergi som ”blåser” in över oss; att fylla oss och växa med Sanningen alternativt blunda och sova vidare.

Väljer vi att öppna upp för Sanningen och att expandera med medvetenheten väntar en fantastiskt expanderad version av oss själva. Detta perspektivet visar hur medvetenheten binder samman allt liv och att livet i alla ting inte har olika värde utan att allt i sin essens är Ett.

Detta kan ses och upplevas och smakas på redan nu utan att du behöver transformeras till något du ännu inte tror du är. Känn in ett ögonblick då du var riktigt glad, lycklig eller förälskad. Hur upplever du världen och tidigare problem i det ögonblicket? Den lilla övningen tar dig automatiskt till emotioner som låter dig smaka på en större del av Sanningen.

Ser vi Sanningen kommer vi naturligt också ha expanderat vår medvetenhet till att även se det som inte är eller känns Sant.

Motsatsen till Sanning är Osanning och Manipulation!

Vägskälet vi är vid ger oss även möjligheten att blunda och vara kvar i samma gamla sanningar, vilket inte är den troliga vägen för er som väljer att läsa denna typ av texter. Detta är också en väg som utan dömande görs av ett stort antal själar. Men, Sanningens medvetenhet pockar på starkt just nu och själar samarbetar på olika sätt för att skapa en så stor del uppvaknanden som möjligt, där polariseringen vaken-blunda kan ses som ett viktigt verktyg för att katapultera oss in i ett expanderat mer vaket medvetande. Nära och kära som väljer att hålla fast vid det gamla spelar ur det perspektivet en viktig roll – dom hjälper oss att våga stå i vår Sanning.

I del 2 ges perspektiv på att vi är mycket mer än våra fysiska kroppar och hur vi medvetet separerats från vår spirituella aspekt som är den större mer expansiva delen av oss och hur den ena delen inte kan vara utan den andra under denna stigningsprocess. I del 3 kliver vi in i motsatsen till Sanningen dvs manipulationen som vi också vaknar upp till när vi öppnar våra sinnen. I del 4 tittar vi på vilka metoder att påverka våra sanningar. Metoder som används för goda syften men som också används för att motverka den medvetandestigning vi befinner oss i.

Därefter är bladet oskrivet för stunden men jag vill balansera mörkret vi lämnar med ljuset vi rör oss mot. Det finns mycket att tala om när det gäller ljus och hur allt hänger ihop och det stora påslag av hjälp vi nu får i stigningsprocessen och varför.

I entusiasm och tillit fortsätter vi att åka med på resan och iaktta oss själva medan vi växer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s