Energiuppdatering – Schumann

Bild: NASA, Krabbnebulosan

En intressant artikel skriven av ett stort forskarteam från Kina och Japan har studerat högenergifotoner med hjälp av 600 partikeldetektorer på Tibetplatån. Fotoner är en elementarpartikel, basenheten till ljus och alla former av elektromagnetisk strålning. Den är också källan till den elektromagnetiska kraften.

Fotonenergin man lyckats mäta var 450 trillioner elektronvolt (TeV). Det är det första mätvärdet över 100 TeV. Detta kan jämföras med den energi man leker med i Cerns partikelaccelerator, för att accelerera partiklar till nära ljusets hastighet, som ligger på 2,36 TeV.

De asiatiska forskarna har spårat dessa fotoners ursprung till Krabbnebulosan (se bilden) som ligger på Perseusarmen i vintergatan, ungefär 6500 ljusår bort. Teorier om varför fotonerna bär så mycket energi är att när dom kolliderar med andra högenergirika partiklar så absorberar dom denna energi t.ex. vid en supernova.

https://phys.org/news/2019-06-highest-energy-photons-crab-nebula.html

Min tanke om detta är naturligtvis att allt är ljus och detta bara är ännu en bekräftelse från science att vi nu rör oss igenom en energirik del av rymden på vår resa runt det galaktiska centret. Ljuset har till uppgift att aktivera delar i oss som varit sovande och hjälpa oss alla inklusive vår jord att ta ett nytt kliv i vår evolution. Ljus är information och det expanderar medvetande till nya nivåer. På både ett personligt och kollektivt globalt plan exponerar ljuset det som inte är i frekvensharmoni med energierna, vilket ger oss möjlighet att växa.

Motstånd till det som Är skapar lidande. Kan vi istället göra det vi kan att bara bli stilla när energierna pressar på och får oss att känna och uppleva smärta i någon form lär vi oss att resa med energierna istället för att kämpa emot strömmarna. Släpp taget och åk med!

Schumann

2019-07-05, kl.21.15

Det kraftiga utslaget på Schumannresonansen den 2/7 varade ca 5 timmar och sedan gick vi tillbaks till den höga grundnivå som vi tidigare sett. Det har alltså fortsatt varit mer eller mindre konstanta utslag på de olika frekvensbanden. Igår vid 20-tiden (mitten på grafen) såg vi på nytt ett kraftigare utslag i de lägre frekvensbanden och idag har vi haft ett ännu kraftigare utslag mellan kl. 8-15 (breda vita fältet) som därefter lugnade sig för att just nu ger ett kraftigare utslag på nytt, i de lägre frekvensbanden.

I entusiasm och tillit fortsätter vi att åka med på resan och iaktta oss själva medan vi växer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s