Ceremoni

… Jag älskar dig!

Jag kände starkt att jag nu på morgonen skulle ut i ceremoni. Jag viste inte vad som skulle göras men jag lyssnade och gick bort till ceremoniplatsen. Jag satte mig i gräset och öppnade upp. Genom vindens sus, i stillhet, hördes Ho’oponopono (Hawaiiansk ceremoni).

Jag har gjort denna ceremoni tidigare men följande perspektiv flöt snabbt genom mitt sinne för att hjälpa mig tona in på ett annat sätt:

Parallella existenser, det som vissa kallar tidigare liv, flyter parallellt i det eviga Nuet. Alla möjliga och tänkbara existenser existerar alltså parallellt, här och nu. Det betyder oändliga parallella existenser. När oändligheten kommer in följer per definition enhet in. Eftersom oändlighet inte kan vara flera, ett finit uttryck, blir alternativet att betrakta oändlighet som enhet, ETT. Ur våra individuella perspektiv har vi alla varit, är och skall bli Alla och allt sker Nu.

Jag kunde se att det ur ett högre, allt inkluderande, perspektiv inte finns obalanser. Alla upplevda obalanser, polariseringar eller oförrätter är neutraliserade mot varandra genom alla parallella existenser.

Jag såg att alla upplevda oförrätter balanseras (karmatiskt) här och nu. I ljuset av att alla ”tidigare liv” ligger parallellt med detta upplevda Nu så kan en oförrätt mot ”en person” i någon/några av våra parallella existenser balanseras mot den oförrätt vi upplever från ”samma person” här och nu.

Jag hörde; ” Jag är ledsen, Förlåt mig, Tack, Jag älskar dig” och kände att ur det parallella existensperspektivet blev den Hawaiianska bönen så otroligt kraftfull. Avståndet mellan mina parallella oförrätter och dom jag utsatts för försvann. Ur detta perspektiv existerar inte tiden, allt blev inom räckhåll; som att ropa på någon på andra sidan gatan. Alla tänkbara existenser och situationer existerar samtidigt, Allt i det eviga Nuet.

Jag kände hur detta gav mig möjligheten neutralisera upplevda oförrätter mot mig genom att tona in på de parallella existenser som lett fram till det obehag jag upplevt i detta liv. Genom mitt genuina Förlåt, från ett helt öppet hjärta, riktat mot parallella existenser där jag begår en oförrätt mot ”en specifik person”, kände jag hur jag, här och nu, kunde neutralisera den emotionella och energimässigt upplevda obalansen med ”samma person”. En obalans som mystikens synkronicitet låtit mig uppleva i detta liv – för att istället få uppleva hur jag kunde ta ner den energimässiga balans som alltid varit där ur ett högre perspektiv.

Så emotionellt, så starkt, så kraftfullt. Den energimässiga och emotionella respons av denna ceremoni kan bara beskrivas med harmoni och frid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s