ERIC RAINES: ”A Major Gateway Has Broken Open”

Denna artikel av Eric Rains summerar verkligen det som sker just nu. Denna helg har vi varit igenom galaktiska aktiveringsportaler, sommarsolstånd och den 2/7 kliver vi in i den 13:e och sista måncykeln för detta galaktiska året, i tillägg har vi en total solförmörkelse som kommer upp samma dag den 2/7. Justeringar görs för att anpassa oss till dessa starkare energier vilket gör att det som skall upp, exponeras och ut, gör det medvetet eller omedvetet!

Läs denna artikeln som ger perspektiv och förklarar vidden av dessa energier och vad dom gör med oss alla, den är värd sina minuter. Kom ihåg, det som sker är bra, det får oss som kollektiv att växa och expandera ut ur allt som inte längre är frekvensspecifikt med det vi snabbt växer in i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s