Qanon

Vem bestämmer?

Qanon är en grupp som den 28 oktober 2017 började publicera frågor kring korruption och maktmissbruk på informationsplattformen 4Chan, senare överflyttad till 8Chan. Det som Q åstadkommit med dessa frågeställningar har varit att uppmärksamma och informera oss om olika former av övergrepp via media, riggade politiska val, myndigheter, kyrka, skola, industrier, organisationer osv.

Det har naturligtvis varit stort fokus på USA och den så kallade ”Deep State” eller ”Cabal” som under decennier (mycket längre än så) drivit sin maktagenda med förgreningar över hela världen, vilket också lyfs fram via Q.

Det har varit många spekulationer kring vem eller vilka som är Qanon, vidare har andra Anons (anonyma skribenter på 4Chan/8Chan) krävt olika former av verifiering av Q för att bekräfta att denna källa inte varit en sk. LARP (Live-Action-Role-Player) dvs oseriös. Vid åtskilliga tillfällen och på olika sätt har därför Q bekräftat sin legitimitet. Q står för ”Q clearance” vilket betyder tillgång till hemligstämplad känslig kompartmentaliserad information dvs information på mycket hög ”need to know” nivå.

Kompartmentalisering som här avses är en mer sofistikerad version av det vi själva ser på många arbetsplatser. Genom att arbeta med specifik fackkunskap i separata avdelningar vet inte den ena vad den andra gör. Om vi t.ex. tar vi en stor tillverkare av flygplan så skulle den officiella versionen vara att utveckla komponenter och bygga flygplan men samma komponenter skulle även kunna användas av andra avdelningar för mer avancerad flygteknik och genom kompartmentalisering dvs många lager, hierarkier av avdelningar så eliminerar man eller åtminstone minimerar man risken att information av det slutliga hemliga primära projektet/agendan läcker ut. Det används givetvis andra metoder att motverka läckor…

Q informationen har använts både som morot oss vanliga människor att söka svaren på de frågor som ställts, så vi vaknar upp till sanningen inom många olika områden och att den egentliga maktkällan bara utgörs av ett fåtal människor på jorden. Q har givetvis också med direkt information och desinformation utmanat både Anons som tolkat informationen men också för att vilseleda de ”svarta hattarna” om vilka nästa steg som Q skall ta för att exponera sanningar. De svarta hattarna, de som styrt (jag skriver styrt eftersom vi har kommit mycket långt i att strippa det gamla gardet från makten) har i allra högsta grad haft som avsikt att genom fortsatt manipulation styra det mänskliga medvetandet i den riktning som tjänar deras syften, att öka makten och intäkterna till deras projekt/agendor.

Jag har följt denna Q-information sedan starten 2017 och som Q har skrivit vid ett flertal tillfällen så är inte hela sanningen för alla. ”Kaninhålet” går mycket djupt och det vi ser spelas ut i världen är inte bara en kamp om makt och pengar, det finns en viktig spirituell/andlig komponent och ju djupare man tar sig ner i detta hål desto mörkare blir det.

Media spelar en otroligt viktig roll i att styra agendor och trosföreställningar. Det görs på ett mycket slugt sätt, genom att med bilder och ord på hemska orättvisor fånga våra känslor och när vi är som svagast presenteras lösningen. Därefter upprepar man denna process och dessa budskap tills vi accepterat den föreslagna lösning som bästa utvägen – ”sanningen”.

Det har pågått ett krig för att styra våra sinnen under decennier (mycket längre) och det är som jag ser det grunden till Q. När vi inser att vi blir kontrollerade och styrda genom den information vi ges, när vi lärt oss att vi behöver utmana och ifrågasätta informationen från media och våra ledare då kan förändring skapas. Det handlar inte om att ifrågasätta bara några få saker, det handlar tyvärr om att i stort sätt ifrågasätta allt. Manipulationen har pågått länge och den har gått mycket brett vid det här laget.

Är man intresserad är min rekommendation att titta på en sak i taget. Blir det för emotionellt (”dettta är för j-vligt”) en paus och gör något som lyfter sinnesstämningen. Lita på din känsla! En av de viktiga subtila aspekterna till detta är den energi som vi strålar ut genom våra känslor. När vi känner oss tunga i sinnet är vi påverkbara av liknande tung information. Det som jag tror är gemensamt med de som vaknar upp är att vi alla vill vara med och skapa en bättre värld.

Av den anledningen är det viktigt att inse att Q är ett av flera globala uppvaknande-initiativ. Det finns en Allians av olika organisationer, familjer och länder som har fått nog av ”Deep State/Cabal” i dessa sammanhang kallas de som önskar mänskligheten gott för Vita Hattar (White Hats) och följaktligen får ”Deep State/Cabal” bära svarta hattar. Vid sidan av detta finns det ljusarbetare, de som hjälper sina medmänniskor på olika sätt att må bättre. Det finns Gula Västar, miljökämpar, de som opponerar sig i sina respektive länder för olika former av förtryck osv. osv. Det finns också en konfederation av utomjordiska entiteter som är med och positivt bevakar och guidar i detta viktiga skifte. De positiva tecknen finns överallt om vi väljer öppna våra sinnen för att se dem.

Ju fler som vaknar och blir medvetna om att det faktiskt finns en bättre väg, desto snabbare sker det globala skiftet vi önskar. När vi inte lägre tror att ”det är ju bara så det är”, om vad det än kan tänkas handla om, så har vi som individ hjälpt det kollektiva att släppa de gamla program som inte fungerar. Det finns ett annat lömskt program som bromsar utveckling; ”det räcker inte att bara jag ändrar mig”. Detta är fundamentalt fel! Det räcker att du ändrar dig, att du strävara att vara den bästa versionen av dig själv varje dag. Ditt nya jag med nya sanningar och avsikter påverkar alla runt omkring dig. Medvetet eller omedvetet sår du positiva frön bara genom att tyst eller pratande vara du.

Det är precis vad detta handlar om. Som Q skriver ”sheep no more” vi är inte längre små gulliga och dumma får som bara följer! Detta är inte bara en idealistisk klyscha: Vi, var och en av oss, är förändringen! Vi kan inte vänta på att andra skall göra den åt oss!

Det finns flera plattformar för att följa Q, här är en. Den är lite seg att ladda men alla posts finns där från starten med kommentarer svar och frågor från andra ”anons”.

https://qntmpkts.keybase.pub//

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s