Massmeditation 4-5 april

4/5 april har varit riktigt framgångsrika för ljuset. Det är något utomjordiskt i siffror så höga som över 1 million personer världen över som deltog, bara den 5:e!

Massmeditationer är ett effektivt sätt att skapa förändring och öppningar för mer ljus att penetrera och lösa upp stagnerad tung energi som skall lämna kollektivet. Det är ett samskapande av finaste sort.

Om vi nu framöver tar stunder att sitta med intentionen av ljusa vackra bilder för den värld vi önskar leva i, eller bara sitta i stillhet i nollpunkten, bortkopplade från drama, kommer vi fortsatt bidra med att underlätta passagen genom den period av kollektiv turbulens vi nu befinner oss i.

Många gör detta redan och vill vi inte sitta ”ensamma” kan vi bara med vår intention ansluta till kollektivet av ljus-krigare/arbetare världen över.

Jag skickar en estetisk kram till alla för ett väl utfört ljusarbete så här långt och en till för det kommande.

Ha en fortsatt underbar söndag!

En reaktion till “Massmeditation 4-5 april

  1. Tack Per för information som du delar. Det är spännande tider och mycket arbete som görs. Det känns och påverkar hela tiden. Något jag märkt på senare tid är att det blivit så mycket enklare att koppla upp och kommunicera. Det är lätt att få guidning och svar. Just nu kommer det väldigt mycket människor till mig och öppnar upp sitt inre för förändring och jag känner stor tacksamhet över att få hjälpa till i det skeendet. Hoppas vi kan ses på riktigt snart. Tills dess sänder jag ljus och kärlek till dig. Ha en underbar dag🤗
    I sanning frihet och kärlek
    Johan
    Skickat från min iPhone

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s