Källan till Allt

Högre Visdom

Det Rena Ljuset, Källan till Allt, genomsyra Allt. Det finns ingen separation här!

Varje fiber av min kropp, mitt väsen, skiner detta ljus! Men hur är det möjligt?

Jag ser centrum av varje subatomisk partikel som en stjärna av en, egentligen obeskrivlig, Absolut Ren Ljusfrekvens. Detta ljus lyser inifrån och ut genom mitt Högre Jag, vidare genom min själsliga överenskommelse, mentala och emotionella koncept och begränsande filter. Allt finns inom mig!

På detta rena ljus resa genom dimensionerna inom mitt väsen, förvrids det lite med varje lager eller filter det passerar. Det som blir kvar för mig att uppleva är den vibration, den frekvens jag håller och som projiceras ut som min upplevelse i varje given stund.

Jag projicerar ut denna frekvens och mina sinnen låter mig observera, känna och smaka på vad jag håller för frekvens. Det är min vibration som avgör min upplevelse! Jag ser det lätt med genom meningsskiljaktigheter och oförståenden som manifesteras i min upplevelse, vissa saker är helt enkelt inte min ”vibe”, det är inte i resonans med min frekvens i stunden.

Källan, det Rena Ljuset inom mig dömer inget och ingen, det är Källan till Allt. Det är först när ljuset filtreras ner genom dimensionerna (frekvenserna) inom mig som polariceringar och separation börjar manifesteras.

Filter löses upp utifrån och in i mitt väsen, in genom de ökande dimensionerna inom mig, till Källan. Hade det skett inifrån Källan och ut genom dimensionerna inom mig är det lätt att förstå att kontrasterna till slut skulle bli för stor mellan det inre Absoluta Ljuset och de yttre tyngre ljusfrekvenserna. Effekten skulle då bli densamma som att koka ett ägg i microvågsugnen.

Processen att lösa upp filter ser jag som ett sätt att lära känna det Sanna Jaget, Jaget bortom förvridningar av ljuset. När ett yttre lager eller filter släpper, känns och upplevs det! Jag vågar känna och uppleva, oftast utan dömanden, det läker och hjälper mig stiga. Fantastiskt!

Allt är vibrationer som pendlar in och ut ur manifesterad ”form”. I sin enklaste ”fysiskt” manifesterade form kan jag se bordet eller trädet, som jag projicerar ut i min verklighet, som en form som berättar att det inte beskriver min ”fysiska” form. Jag ser en hemsk förövare som en ”fysisk” manifestering som inte speglar mitt inre väsens koncept av vad som är rätt och fel. Jag hör en vacker melodi eller en text som gör mig glad och entusiastisk, som resonerar med en högre aspekt av mitt Jag. Allt hjälper mig att spegla det som är jag på ett djupare plan. Det hjälper mig att förstå Den Jag Är.

När jag filosoferar kring medvenhet och varandet bortom medvetenhet eller beskrivande koncept, finns ingen separation. Jag känner en Källa som, genom mina dimensionella nivåer av förvridande filter, manifesterar min upplevelse genom den vibration jag håller här och nu…

…och det är därför jag gillar vibrationen av Kärlek, Glädje och Entusiasm så mycket 😉

Kanske resonerar detta med några därute. Kärlek till Allt och Alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s