Gudar och Idoler

Jag gör ett nytt försök att få denna texten att bli kvar i flödet, nu med ytterligare några tillägg…

Min slutsats efter år av nyfikenhet i olika riktningar är att de gamla gudarna inte är något annat än livsformer som kommit längre i utvecklingen än oss. Dom har haft möjlighet att teknologiskt förflytta sig över stora sträckor i rymden. Vi ser dessa varelser på stenväggar, vid pyramider, i tempel, statyer, vi läser om dom i gamla texter och biblar. Vår Jord har varit besökt, bebodd och influerad av annat än människor under urminnes tider!

Sanningssökande arkeologer och historiker berättar hur vi människor naturlig sett dessa besökares styrka och magi som gudomlig. Vissa utomjordiska besökare har önskat hjälpa människans naturliga växande medan andra har dragit nytta av sitt försprång genom att utnyttja oss.

Det finns oerhört intressanta perspektiv på människans historia där vi utsatts för genetisk modifiering för att fylla vissa ”gudars” syften. Naturresurser och makt var temat även då. Guld var och är t.ex. fortfarande en viktig resurs inom rymdteknologi. Man kan fråga sig varför dessa utomjordiska varelser, som är så teknologiskt avancerade, inte använda sig av robotar med artificiell intelligens istället för människor?

Det är sannolikt att även de negativa utomjordiska besökarna är medvetna om faran med AI (artificiell intelligens). När AI blir avancerad till en viss nivå kan den själv utveckla medvetenhet. Det skulle kunna innebära att när en viss medvetenhetsnivå är nådd så blir biologiskt liv överflödigt och teoretiskt kan AI då bli ett hot snarare än en tillgång för dess ursprungliga skapare.

Om detta stämmer skulle det vara troligt att dessa avancerade varelser istället skulle välja att arbeta med människans genetik och lägga in begränsningar i vårt DNA för att få en sävlig och medgörlig arbetare som fortfarande hade en tillräcklig nivå av kreativitet för att lösa uppgifter och utmaningar i arbetet allt efter dom kom. (Föreslagen läsning Zecharia Sitchin, Michael Tellinger, Billy Carson, Barbara Marciniac.) Denna energi beskriver väldigt väl det vi ser i det kollektiva idag, en energi vi nu vaknar upp från.

Vi skall inte sätta några gudar över oss!

Vi kan ha kommit olika långt i vår utveckling men det rättfärdigar inte att dra nytta av och göra övergrepp på av någon med ”lägre” nivå av medvetenhet. Vi är alla en del av Allt. Vi kan se att vi kollektivt själva har samma beteende mot våra djur och vår natur, så allt vi har runt omkring oss är speglingar av den medvetenhet vi kollektivt vibrerar. Vi har dock kommit så långt idag, i vårt expanderade medvetande, att vi börjar se igenom dessa hierarkiska maktmanipulationer för att välja nytt; enhet och kärlek.

”Gudarna” finns fortfarande kvar ”där ute” och deras nickedockor finns kvar på jorden, för att i desperata försök hålla kvar makt och driva sina agendor vidare. Men de är inga gudar! Deras agendor och metoder håller i rask takt på att exponeras. Människan börjar kunna se igen!

En del i manipulationen har handlat om idoldyrkan. Att sätta andra över oss, att ge oss något att se upp till, att beundra och se som förmer än oss själva. Det skulle kunna vara en påve, en Hollywoodstjärna, en politiker, en framstående ledare för ett multinationellt bolag, en filantrop, en del av en underrättelsetjänst, en kungafamilj osv. Vi har visats fasader från dessa ”idoler” som varit fantastiska. Vi ser nu hur dessa fasader börjar rämna och blottlägga en annan mörkare historia.

Mer och mer saker kommer upp i kölvattnet av det pedofilnätverk som omgärdat Jeff Epstein. Det handlar om tunnlar under jorden på Epstein Island och i Disneyworld. Tunnlar mellan olika byggnader i New York där högt uppsatta personer och ofta välgörande verksamhet bedrivs. Tunnlar mellan kändisvillor i Beverly Hills och Playboy Mansion. Det finns oroväckande många kopplingar till dessa verksamheter och barn. Epstein skall enligt uppgift begått självmord den 10/8. Är det hans samvete som drivit honom dit eller är det kopplingar till alla viktiga personer… Hans rapporterade död kommer i stort sett samtidigt som 2000 dokument kring Epstein offentliggörs. Jag vet ännu inget om innehållet i dessa dokument.

Ett annat exempel är den skandal som kan blossa upp i Indien och Italien kring Moder Teresa och hennes verksamhet med föräldralösa barn. Ett sidospår till detta är att Moder Teresa öppnade ett adoptionshem för föräldralösa barn i Washington DC 1995 med Hillary Clinton. Det underliga i den historien är att det inte fanns dokumenterade adoptioner att när hemmet stängdes 2002.

Vi befinner oss i en tid där dold information når ytan. Det är lätt att dras med i alla dessa dramer och korsvindar av information och desinformation i olika media just nu. Det är viktigt att bli kvar i balans när polariseringar blir än starkare, vilket också är strategin för ”gudarna”.

Att kunna vara i balans när stormen ryter ger intuitionen en chans att tala igenom oss, så sanningen bakom all informationen blir synlig. Rädsla och stress blockerar denna kommunikation, då tar istället egot, historier och emotionell reaktivitet över.

Tiden för falska gudar och idoler är över! Vi är här för att stå i vår egen kraft, integritet och sanning.

Allt är del i en större plan. Hur djupt går illusionen, hur verklig är drömmen? Ha tillit!

Snart vet vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s