Inlägg som plockas bort

Idag fann jag ett inlägg som jag kallat ”Gudar och Idoler” under utkast. När jag såg det i utkast blev jag lite förvirrad, jag trodde att jag redan hade publicerat det för en dryg vecka sedan. (Ni får gärna kommentera om ni hade läst det tidigare.)

Hur som helst så läste jag igenom ”utkastet” på nytt och gjorde vissa ändringar och tillägg innan jag publicerade det vid 15-tiden idag. När jag nu tittar igen kl.19.30 så har det avpublicerats och ligger i utkastmappen igen! Det underliga är att det är en äldre versionen där bara delar av uppdateringarna fanns med!

Ni har säkert hört talas om att Youtube-, Twitter- och Facebook konton får så kallade ”strikes” eller helt stängs ner om informationen inte är i linje med rådande ”sanningsprogram”. Jag vill inte tro att detsamma har hänt mig på denna plattform, trots att det jag skriver kan vara lite kontroversiellt och det innehåller namn. Det jag skriver är bara ett perspektiv på rådande sanning men det är som ni vet upp till var och en att välja sin egen sanning!

Bara så ni vet så kommer jag lägga upp inlägget på nytt, jag skall försöka få med allt från den senaste versionen och om det återigen avpubliceras och landar i utkastkorgen så kommer jag kontakta WordPress för att få en förklaring.

Livet är väl spännande ändå! Vi fortsätter att iaktta våra upplevelser medan vi stiger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s