Ny GaiaPortal

En ny GaiaPost kom igår. Som vanligt kan man tyda dessa texter på olika sätt så det som följer är det jag läser in i dessa ord. Känn in själv vad som resonerar med dig.

Shining leaves of green envelope humanity at this moment.

Jag läser in två saker i denna mening som inte behöver vara separerade från varandra.

En är att mänskligheten i stort, vaken eller sovande, nu omsluts av gröna helande och kärleksfulla frekvenser, som att en ny vår är här.

Det andra är kopplad till den sista meningen. Att vi nu står inför en ny vår när det gäller det finansiella systemet, där eran av Rothchildsägda banker och centralbanker, med papperspengar utan egentligt värde och ett räntedrivet skuldsystem, är över. Vi har en ny vår här och vi omgärdas av den gröna färgtonen, som då kan syfta på den gröna färgen på dollarn.

Growth of the Light Vibrations for the New Hue-manity accelerates.

Hue syftar här till ton, dvs. färgton eller frekvens. Här känner jag att det därför syftas till att de stigande frekvenserna fortsätter att växa för den vakna delen av befolkningen, som är de som har en möjlighet att absorbera och stiga med frekvenserna. Väljer man att inte vara öppen och växa med frekvenserna ger man sig alltså inte möjlighet att ta in de ökande ljusvibrationerna. Polariceringarna blir tydligare.

Standards of Guidance are raised within all.

Jag tror detta handlar om att vi växer in i mer trygghet om vilka vi är och att den inre guidningen börjar bli den viktigaste. I takt med att den vaknare delen av befolkningen expanderar på det planet, förbereds vi automatiskt också för snabbare samhällsskiften där vi behöver kliva in i en roll att hjälpa andra att se och förklara förändringarna.

The Gold mark is reached.

Det har pratats mycket om att skapa guldbackade finansiella system. Det är system som är oberoende av skulddrivna och Rothchildsstyrda centralbankssystem. Denna typ av system bygger på att de pengar vi byter för varor och tjänster är backade av verkliga tillgångar som t.ex. guld.

Vi tycks nu ha nått en punkt där de tidigare styrande inte längre har makten kvar vilket möjliggör att detta/dessa nya system kan föras in. Det har pratats om en finansiell återställning där bl.a. skulder skall nollas på alla plan. Andra pratar om en gradvis utfasning av det gamla. Om det nu ör redo att bli verklighet tror jag att vi har anledning att glädjas. De är mycket som händer världen över och det finansiella har varit ett riktigt ohälsosamt och obalanserat system som inte kan överleva de starkare och högre frekvenserna.

Om GaiaPortal:

GaiaPortal conveys messages regarding changes and progress in Mother Earth’s planetary energy phases. The messages contained herein are to inform, assist, and alert those drawn to it, to energetic events transpiring moment to moment.

Those drawn to this site will know instantaneously if it is theirs to read.

The authors of this site are Star Beings connected to the sacred land of Éire, and embody the original sacred feminine energy of that place.

This site is for transmission of messages only.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s