Stormen

Jag vaknar med en känsla i kroppen av bråttom. ”Allt hänger ihop!” ”Jag hinner inte få ut allt jag önskar för att bidra med perspektiv på det som nu händer.” ”Allt hänger ihop.”

Alla som arbetat med sig själva vet att det man önskat bearbeta och transformera ibland eller till och med ofta har låtit vänta på sig tills man är så utmattad att enda valet varit att helt resignera, släppa taget. Där känner jag att vi på ett kollektivt plan nu befinner oss!

Vi är tillräckligt många som vet vad vi vill men spänningarna som tidigare hindrat energierna flöda dit vi önskat har nu slappnat av tillräckligt, flöden skiftar, den starka spänningen som motstånden byggt upp släpper då likt fördämningar och stormen drar igenom systemet för att snabbt balansera ut energierna på ett nytt sätt.

Vi är den kollektiva medvetenheten! Vi är nu på en plats där vi är redo att låta en del eller mycket av det oönskade få transformeras.

När vi plötsligt kommit dit vi önskat i vår personliga transformationsprocess kan kroppen skrika; ”fly, åk härifrån, allt är skitsnack, jag vill inte vara med mer!”. Våra inre smärtkroppar, mentala sanningskoncept och egostrukturer gör sig då kraftigt hörda i ett sista försök att få stanna kvar i våra kroppar. Vi som då valt att inte ge efter för dessa missledande röster har stannat, vi har jordat oss, tillåtit, tillåtit och suttit kvar… När energierna så småningom har bedarrat har ett enormt energiarbete gjorts – inget är riktigt detsamma efter dessa tuffa stunder.

Kollektivt känner jag att vi är där just nu. Det är så otroligt mycket som händer på den internationella scenen just nu, där alternativmedia har diametralt motsatt information till MSM (vanliga kommersiell media). Information! Desinformation! Vilseledande! Guidning!

NU är en viktig stund för oss som kanske etiketterar oss som ljusarbetare, ljuskrigare, vaken eller medveten om det vi lärt oss på något område inte riktigt hänger ihop på ett tillfredställande sätt.

Stå med fötterna djupt förankrade i jorden när stormen viner utanför dig! Var i en så hög energi som möjligt dvs så positivt emotionellt tillstånd du kan! Tacksamhet att stunden är här… Entusiasm att vi nu ser positiva skiften bortom det som spelas upp… Kärlek… Kärleken finns alltid där bakom bröstet och är en fantastisk energi att välja. Du och vi har alltid ett val!

Allt är energi. Vi ser hur informationen och desinformationen utan dömande är turbulenta energiflöden för våra inre ögon. Stormen kommer bedarra om vi nu väljer att stå stadigt förankrad i Jorden, med vår intention orubbligt på spåret att förlösa det som inte är frekvensspecifikt med de inströmmande energierna. En av våra viktiga ögonblick är Nu.

Allt är energi och vibrerande frekvenser! Energimässigt är inte kampen emot något utan För något. Det är därför det är viktigt att veta vad vi vill och agera på det!

I entusiasm och tillit fortsätter vi att åka med på resan och iaktta oss själva medan vi växer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s