Ljuset exponerar mörkret

Det är inte roligt att publicera saker som detta men jag ser det som viktigt för att samtidigt sätta det som sker i ett större perspektiv. Här har vi exempel på vad de starkare ljusenergierna, jag pratar om, obönhörligen och fortsatt kommer exponera. Detta är ett mörker som tidigare kunnat verka i en låg kollektiv frekvensnivå som vi gemensamt håller när vi är i tyngre emotionella tillstånd. Tack vara det högre medvetande vi nu kollektivt håller tror jag att vi nu fortsatt kan vänta en exponentiell utveckling av avslöjanden och arresteringar.

Allt är del av en större, om du vill högre, Plan som är i frekvensharmoni med energierna. Jag vill påminna om den Excecutive Order som President Trump införde den 21/12 2017, en Order med syfte att legalt blockera tillgångar för en person som är involverad i allvarliga övergrepp mot mänskliga rättigheter eller korruption. Genom att strypa flödet av pengar svälter man ut de organiserade brotten. Jag vill också påminna om de över 90.000 dolda åtal som fortfarande väntar på att öppnas i rätt ögonblick. Här handlar det om att ett okorrumperat rättsväsende skall kunna agera mot personer som tidigare varit immuna mot rättvisa.

Igår blev miljardären Jeffrey Epstein arresterad för att ha sex-trafikerat minderåriga under perioden 2002-2005, han skall upp i rätten på måndag. Denna man har varit under radarn under många år men alla som rapporterat att det pågår organiserade sexbrott fram till idag kring honom har tystats som konspirationsteoretiker. Många kända namn har frekventerat hans plan med smeknamnet ”Lolita Express” till hans ö, ”Epstein Island”. Flera av dessa kända och framstående namn riskerar nu troligen också att bli exponerade i kölvattnet av denna arrestering.

Tidigare exempel på viktiga arresteringar under året, kopplat till organiserad utnyttjande och eller sex-trafikering av kvinnor och barn är en fällande dom för huvudmannen Keith Renaire bakom NXVIM’s sexslavsverksamhet. Storleken och omfattningen av hemskheter i denna verksamhet är mer än jag velat djupdyka i. Den första dominon har troligen fallit i en stor organiserad verksamhet av pedofiler och sexförövare av både kända och okända namn.

Hollywood mogulen Harvey Weinstein åkte dit i slutet av förra året och det pratas om att han skall ha levererat mycket information om vad som pågår bakom kulisserna i Hollywood, kopplat till sexuella utnyttjande och övergrepp. Samtidigt ser vi fler och fler Hollywood och Disney stjärnor komma fram och vittna om övergrepp dom varit utsatta för som barnskådespelare. En sjuk kultur håller på att blottläggas där vi naturligt ser kraftiga motangrepp från vissa stjärnor, till den exponering som pågår. Tiden för idoldyrkan är över! Dom som skriker högst…

Det finns flera MYCKET oväntade och välkända namn som dyker upp i obehagliga sammanhang kring dessa personer och organisationer. Vi ser hur tidigare polisorganisationer inte längre får behandla undersökningarna utan hur fall dirigeras till andra legala enheter för att undvika att rättvisan korrumperas. Nyckelpersoner inom polis och legala instanser har tidigare ”ägts” för att kunna fortsätta bedriva dessa lukrativa och hemska verksamheter. Det som nystas upp är bokstavligen som en ”Blockbuster” från Hollywood och en av metoderna som appliceras är att ”dölja hemligheter helt öppet”.

Droger och människohandel är en enorm industri världen över och är en av de riktigt mörka skuggsidorna som hanteras via stora välkända gäng men i bakgrunden dyker det upp personer och organisationer vi är välbekanta med som tjänar enorma pengar på denna handel. Det är detta som jag räknar med att vi kommer att se exponeras framöver. Har man sålt sin själ så är människovärdet bara den summa pengar man kan få för ett barn, kvinna eller narkoman. Många känner redan till detta men jag vill ändå be er förbereda er på att vi under den kommande tiden kan komma att exponeras mycket mer av detta mörker.

Av den anledningen kan jag inte nog betona hur otroligt viktigt att inte emotionellt dras med i de dramer som media kan komma spela upp. Detta är så långt ifrån ok man kan komma! Vill vi arbeta med energierna rekommenderar jag att vi tydligt markerar vår ståndpunkt, samtidigt som vi gör det vi kan för att kliva in i tacksamhet för att ljuset nu gör att vi äntligen börjar se ett slut på så mycket lidande av människor som inte setts eller hörts. Att ett maktmissbruk av hemskaste sort nu äntligen börjar exponeras.

Jag väljer att inte sätta ut andra namn än dom som redan exponerats i media. Det finns enorma mängder information att få bara genom att söka på ovan namn men det inte för alla att gå ner i det hålet.

När ljuset exponerar mörkret önskar jag att vi i håller en positiv känsla och tillit när vi iakttar hur Sanning och Rättvisa skipas och att vi fortsatt åker med på resan och iaktta oss själva medan vi växer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s