Ny GaiaPortal

2020-04-01

Formidables are no more.

Heaven sent messages are received in Joy.

Surrender to the old and reception of the New occurs in simultaneity.

Florescents are sown.

En ny GaiaPortal som jag kände jag ville dela på mitt sätt för att blanda in lite positivitet i allt virvlande surr därute.

Som vanligt ber jag dig på egen hand tona in på originaltexten. Min tolkning är som jag tidigare nämnt vad jag läser in i originalorden.

Formidables are no more.
Formidables kan översättas som något som väcker rädsla.

Så för mig innebär detta att krafter som legat bakom hemskheter i olika former nu inte längre är med i spelet för att negativt influera oss kollektivt och individuellt från skuggorna. Det innebär inte nödvändigtvis att vi upplever ett skifte över natt, många av oss har ett arbete med att släppa egna rädslor och tyngre tankekoncept men processen blir nu bli lättare, utan negativ förstärkning.

Heaven sent messages are received in Joy.
Vi har alla möjlighet att ta in och ta emot fantastiska budskap och känslor. Det räcker att röra sig i naturen, titta ett barn i ögonen, blunda och tömma sinnet, vara riktigt närvarande och verkligen känna in allt det vackra som livet faktiskt erbjuder – i det lilla och i det stora.

Surrender to the old and reception of the New occurs in simultaneity.
Denna mening talar för sig själv och i kombination med ovan två meningar.

Vi kan med vår intention i stunden släppa det som varit utan dömande eller etiketterande och kan då samtidigt emot det nya vi önskar. Att vända sig inåt, att lyssna på den inre kommunikationen i stillhet, gör att vi kan ta emot och känna budskapet och energin av den högre guidningen.

Florescents are sown.
För mig relaterar detta till uppvaknande. Ljuset från ljuskrigare och ljusarbetare och de starka inströmmande höga ljusfrekvenserna når igenom i större omfattning och sår eller aktiverar ljuset som latent finns i alla människor. Jag vill tro att det alltså innebär en betydligt större omfattning av uppvaknande än fram till nu. Våren är här; Det Stora Uppvaknandet.

Detta var vad jag ville läsa in i ovan ord. Jag känner att det är mycket bra saker som nu sker på ett kollektivt plan, bakom det vi ser och hör med virus, isolering och annat. Lite som växtvärk hos ett barn med feber. Det ömmar, det blir lite gnälligt och extra mycket kärlek känns bra. Som med alla övergångsfaser så passerar dom så småningom och ett nytt ”normal” börjar infinna sig.

Om GaiaPortal:
GaiaPortal conveys messages regarding changes and progress in Mother Earth’s planetary energy phases. The messages contained herein are to inform, assist, and alert those drawn to it, to energetic events transpiring moment to moment.

Those drawn to this site will know instantaneously if it is theirs to read.

The authors of this site are Star Beings connected to the sacred land of Éire, and embody the original sacred feminine energy of that place.

This site is for transmission of messages only.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s