Ny GaiaPortal

2019.07-06

Angelic contrasts are presented to the unawakened.
Starkness of the diligents is viewed by the empires.
Seething plantation items are released.
Tellurides come into view.

Ny GaiaPost för ett par dagar sedan med min tolkning och översättning. Som vanligt ber jag er känna in er tolkning av originaltexten. Ni känner bäst vad som är sant för er.

Angelic contrasts are presented to the unawakened.

Pratar vi om en dualistisk 3-D värld kan denna mening tyda på att ljusets kontrast till det mörker vi levt i nu kommer att bli synligt även för dom som sover.

Som en hacking gammal skiva fortsätter jag att upprepa att ljusfrekvenserna gör det extremt obekvämt att vara kvar i det gamla. Det ser vi både som vaken eller sovande. Det vi har i våra liv som inte justeras för att bli frekvensspecifikt med energierna kommer bli mer och mer obekväma. Vi är här och upplever det som Är. Kan vi acceptera det som Är obekvämt och få en ny upplevelse? Behöver vi justera något i situationer, relationer etc. för att få en annan upplevelse?

Starkness of the diligents is viewed by the empires.

Det känns som detta kan syfta på hur prestigelös enkelhet och outtröttlig strävan att göra sin del under denna tid (hur ”lite” eller ”mycket” för var och en) är uppmärksammat och uppskattat på ett högre plan.

Seething plantation items are released.

Denna har jag lite svårt att få grepp på… Seething betyder något i linje med koka eller riktigt het. Det skulle kunna syfta på att implantat och eller toxiner som bidragit till emotionella överreaktioner nu är redo att släppa.

Våra fysiska kroppar matas via livsmedel, mediciner, vacciner, luften med olika former av toxiner och nanopartiklar. Energimässigt finns i väldigt många fall energiimplantat. Inget av detta hjälper oss positivt med våra emotioner, relationer och upplevelser. Jag är tacksam om denna tolkning är rätt.

Tellurides come into view.

Det finns många som arbetar med olika mineraler och kristaller globalt för att återställa det naturliga energimässiga nätverket på Jorden för att på det sättet öka jordens förmåga att hålla de höga energierna. Detta kan vara en vinkling.

En annan kopplar Tellurides till Jorden (Tellus) och den kvinnliga energi som vi gradvis anpassats till och nu helt växlar in i under denna månaden. Inom mytologin pratar man om Jord-Moder-Gudinnan. Energimässigt rör vi oss mer från den manliga energin till den kvinnliga med hjärtcentrerade energin. Jag välkomnar detta!

Om GaiaPortal:

GaiaPortal conveys messages regarding changes and progress in Mother Earth’s planetary energy phases. The messages contained herein are to inform, assist, and alert those drawn to it, to energetic events transpiring moment to moment.

Those drawn to this site will know instantaneously if it is theirs to read.

The authors of this site are Star Beings connected to the sacred land of Éire, and embody the original sacred feminine energy of that place.

This site is for transmission of messages only.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s