Schumann + Energiuppdatering

2019-07-02 kl. 23.00

Under de senaste två dygnen har energierna som påverkar Schumann resonansen varit ungefär som den tidigare inlägget den 27/6 dvs med ett relativt brett utslag över olika frekvensbanden där vi fortsatt ser genomslag av lite kraftigare utslag som vita smala vertikala streck som täcker hela tidsperioden. Det som sticker ut är givetvis det kraftigare fält av mycket stark påverkan vi nu haft under de senaste dryga tre timmarna! Det syns som ett bredare vitt fält till höger i grafen.

Jag vill samtidigt informera att det via NASA (och andra kanaler) löpande rapporteras hur vårt magnetfält påverkas av kosmisk strålning, då med naturligt fokus på hur strålningen från vår sol påverkar magnetfältet. Om ni föreställer er jordens magnetfält som en stor såpbubbla som ännu inte släppt från ringen ni blåser igenom, så är bubblan lite smalare runt blåsringen och mer expanderad längst ifrån blåsringen. Placera nu solen vid din mun och jorden strax bakom blåsringen. Ungefär ser det ut normalt. Ett relativt konstant tryck på solsidan komprimerar magnetfältet mot jorden och det expanderas ut på skuggsidan jorden.

Det som vanligen påverkar att magnetfältet komprimeras extra hårt på solsidan och fladdrar ut på skuggsidan av jorden är ökad aktivitet från solen, som solstormar och solutbrott. Är det riktigt häftig solaktivitet så är det som att magnetfältet trycks helt nära jorden på solsidan och fladdrar som en jättebubbla på skuggsidan av jorden.

Vi har nu varit i en lugn solperiod utan större aktivitet.

Det intressanta är dock att de senaste tre dygnen har uppvisat mycket häftig påverkan på magnetfältet, som om det vore en mycket kraftig solstorm med häftiga vindbyar som i hög hastighet fick magnetfältet att komprimeras extra på solsidan och fladdra ut okontrollerat på skuggsidan jorden. Det som gör det svårförståeligt är att detta skett med en i det närmaste helt lugn sol.

Även om jag inte hört någon förklaring ännu så ser jag det som en bekräftelse vi är i en intensiv period av starka energier. Även om inte instrumenten kan ge förklaringar så ser vi visuellt vad som sker och de energikänsliga känner det i sina kroppar. Trötthet, huvudvärk, muskelvärk, emotioner osv. Jag kopplar detta till den stigningsprocess och det skifte vi är i, energierna fortsätter att göra det dom skall för att hjälpa oss och förbereda oss i skiftet.

Jag känner entusiasm när det intuitiva kännandet och vetandet blir visualiserat av vetenskapen.

Ingen rädsla, vi fortsätter att åka med på resan och iaktta oss själva medan vi växer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s