Q

Innan vi kommer till de nya Q-inläggen i slutet av texten vill jag först ge lite bakgrund.

Det har varit tyst från Q under över en månad. Mycket har skett i bakgrunden och som det visat sig över tiden är denna kommunikation kod på olika sätt för att kommunicera med de som skall förstå och det finns ett övergripande mål att vrida över makten från Deep State tillbaks till ett folk som servas av myndigheter och organisationer för hela folket bästa, inte som idag drivna av ekonomiska maktagendor utan hänsyn till folket.

Läs mer om Q i inlägget från 21/6-19.

Från ett Q-gruppsperspektiv står vi på gränsen till att bevittna öppen publicering av ett antal viktiga rapporter som kommer avslöja djupet av den korruption som har handlat om att manipulera opinion och driva maktbalans och pengar till ett fåtal som styr världen i det dolda. Nyckeln i den gamla maktstrukturen har varit att få folk att tro att dom lever i en fri värld där våra folkvalda, kyrka, vetenskap, industrier och övriga viktiga instanser i samhället gör allt dom kan för att värna om vårt kollektiva väl och hälsa dvs fria från korrution.

Kom ihåg att bara för att man håller någon form av maktposition betyder det inte att man är medveten om att man arbetar med styrmedel som inte är för folkets bästa! Det är så manipulation fungerar. Manipulationen har pågått länge men den har nu drivit så långt att folk inte längre kan acceptera den och därför vaknar vi upp ”en masse”. Vi som vaknat upp till obalansen i världen och sanningar bakom i någon form av korruperad organisation etiketterats snabbt som konspirationsteoretiker av samma människor som konspirerar för att behålla makten och alla dom som inte är intresserade av att titta lite djupare på de otrevliga sanningarna. Ett stressat samhälle är lätt att styra.

I de rapporter (Jamas Comey, IG, FISA) kommer enligt Q-gruppen sanningen exponeras bortom allt tvivel, även för dom som sover som djupast. Vad jag har förstått så har sedan början av 2018 över 90.000 dolda åtal (sealed indictments) gjorts. Normalt ett par tusen per år.

Dessa dolda åtal började rullas ut efter president Trumps ”Executive Order”, den 21/12 2017 En order som har som syfte att legalt blockera tillgångar för en person som är involverad i allvarliga övergrepp mot mänskliga rättigheter eller korruption (Executive Order Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption). Denna order har så vitt jag förstått möjlighet att även sträcka sig utanför USA’s gränser. Som ni säkert ser på bara namnet av denna order så är det som Trump attackerar kärnan i det som Deep State lever av. Det ger den amerikanska administrationen legala redskap att grundligt städa ut ”träsket”.

Konsekvensen av denna ”Executive Order” och de ofantliga antalet dolda åtal är att de som åtalats ännu inte vet om det och därför lever i ovisshet och rädsla för konsekvenserna av det som dom är eller varit involverade i. Det innebär att folk som vet med sig att dom riskerar långa fängelsestraff antingen väljer att tjalla eller slåss med allt dom har för att fortsätta att sprida sina lögner och svartmåla sanningen, en sanning som oundvikligen kommer leda till hårda straff.

Med denna bakgrund uppmuntrar jag att med nya ögon se på det som utspelar sig i media. Välj inte nödvändlingen sida men öppna upp för att det kan finnas agendor till att orden är så hårda och att nuvarande president i USA är hårdare ansatt än någon tidigare sittande president. Q vill att vi skall tänka själva, det är upp till var och en av oss att välja vad vi tror på, ingen behöver dömas för det. Det är vår rätt att tro vad vi vill.

Vi har tidigare haft presidenter som försökt göra det Trump gör idag för att komma åt Deep State och vi vet alla vad som hände dom; John F Kennedy, Ronald Reagan och Lincoln. De som har reagerat på att dessa mord och mordförsök och menat att det har varit insiderjobb har alla stämplats som konspirationsteoretiker. Varför?

De senaste Q-meddelandena är som vanligt delvis inte helt enkla att tyda och information och hänvisningar till tidigare meddelanden ligger inbäddade i tidpunkt för publicering, tecken som används och annan kod i texterna. Stora saker verkar oavsett vara på gång vilket är helt i linje med energierna jag pratar om i andra inlägg. Tålamod till processen är som vanligt klok och jag har varit på en berg-och-dalbana när det gäller Fullständig Exponering / ”Full Disclosure” under flera år.

Vi får inte glömma att en mycket gammal och djupt infiltrerad maktkonspiration nu grundligt löses upp och det genom en mycket väl genomtänkt och genomförd plan. Vi är inte ensamma i detta, vi har hjälp på många plan. Ljus och kärlek!

Q-posts

3350
Jun 27 2019 15:23:57 (EST)

Be ready.
Q

3351
Jun 27 2019 15:28:37 (EST)

3352
[Future Comms]

Pre_stage ele_y
Pre_stage sec_y
Pre_stage dir_y
Pre_stage cap_y
[OnReady]
Q

Jun 27 2019 15:34:17 (EST)

FOR GOD AND COUNTRY.
PATRIOTS FIGHT.
Q

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s