Ny GaiaPortal

2019-06-25

Rotational components balance the translational.

Green lights are viewed and obeyed.

Harbingers of Gold present en masse.

Flamboyants are dropped.

Solids are embraced.

Det är inte så vanligt att denna kommunikationen kommer så frekvent som de senaste GaiaPosts. Ännu ett tecken på att det är mycket aktivitet just nu. Som vanligt uppmuntrar jag er att själva tona in på originaltexten på engelska. Ni känner om detta är information för er och hur den skall tolkas. Här följer mina tolkningar och perspektiv.

Rotational components balance the translational.

Translational betyder att översätta något till ett annat eller det egna språket, så möjligen kan det handla om aktivering av sovande DNA och att vi därigenom på individuell nivå aktiverar vårt galaktiska ursprung. Det har varit flera galaktiska portalaktiveringar den senaste tiden…

Green lights are viewed and obeyed.

Det låter som tiden för överträdelser är förbi. Att dom som vill gott för mänskligheten har kontroll och styr med tydlighet (även om det i det yttre inte alltid ser ut så).

Harbingers of Gold present en masse.

Harbringer är en förlöpare som förmedlar något förestående.

Jag såg ett stycke från en klassiskt text ”Legend of Sleepy Hollow” där förlöparen, på sin väg till gården där han var inkvarterad, tar sig igenom ett träsk (swamp) och hemska skogslandskap, han var förlöparen av stormen (the storm)… Plockar vi några viktiga nyckelord kan vi se liknelser i det Trump har åtagit sig att göra ”clean the swamp” och han har även pratat om ”the storm”. Sleepy Hollow skulle kunna syfta på den sovande massan. Så detta skulle på nytt indikera att stormen är här (uppenbart för de flesta vakna) och att träsket (deep state) rensas och att det skall bli uppenbart på ett sätt så alla vaknar.

Det skulle även kunna tolkas att vi nu är väldigt många som är vakna och medvetna om att vi bokstavligt står på tröskeln till den nya tiden, Gyllene Tidsålderna och att vi delar med oss av ljuset både medvetet och omedvetet till dom runt oss och ut i kosmos.

Flamboyants are dropped.

Flamboyants; överdrivet färgstark, högljudd. Det tillgjorda faller undan till förmån för det äkta och sanna.

Solids are embraced.

Lite osäker här men jag hör ”facts matter”. Det känns som det har med sanning och fakta att göra och att det nu kommer ses, förstås och omfamnas i större omfattning.

Om GaiaPortal:

GaiaPortal conveys messages regarding changes and progress in Mother Earth’s planetary energy phases. The messages contained herein are to inform, assist, and alert those drawn to it, to energetic events transpiring moment to moment.

Those drawn to this site will know instantaneously if it is theirs to read.

The authors of this site are Star Beings connected to the sacred land of Éire, and embody the original sacred feminine energy of that place.

This site is for transmission of messages only.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s