Det stora uppvaknandet

Vi befinner oss just nu i en intensiv process av kollektivt uppvaknande. Det betyder att information, upplevelser, emotioner, tankar etc. som vi tidigare inte varit i kontakt med eller medvetet har upplevt, nu blir synliga och för oss.

Denna processen ser olika ut för oss alla. Vissa kommer mer i kontakt med sig själva och att det är dags att börja ta hand om sig själv på ett bättre sätt rent fysiskt, andra börjar bli medvetna om mentala och emotionella ovanor som inte längre fungerar vilket tvingar fram förändring. Vissa vaknar upp till frågor av mer existentiell karaktär medan andra börjar bli medvetna om att olika samhällssystem vi lever inom faktiskt inte längre levererar det som det ursprungligt hade syfte att leverera.

Det typiska för denna tiden är att kontrasterna, dvs skillnaderna blir större och tydligare mellan det som fungerar och det som inte fungerar, inom det område vi vaknar upp till.

Information är som precis allt annat frekvenser och ur ett kosmiskt perspektiv så finns ett samband eller snarare en katalysator till denna intensiva kollektiva uppvaknandeprocess. De frekvenser som vårt solsystem just nu rör sig igenom på sin bana runt Vintergatans centrum är mer energirikt är tidigare.

Detta ser vetenskapen genom att iaktta temperaturen på våra grannplaneter, vår sols aktivitet, jordens magnetfält, mätningar av Schumannfrekvensen etc. Det som generellt kan sägas är att vi idag i större omfattning vet hur dessa inströmmande och ökande frekvenser och joniserade partiklar påverkar oss fysiskt, emotionellt, mentalt och spirituellt.

Allt är givetvis precis som det skall vara. Det som sker nu är en del av kosmiska cykliska processer som driver utvecklingen framåt. Att vi nu står på tröskeln till något helt nytt är det fler och fler som blir medvetna om genom sina individuella processer och genom att se vad som sker i vår omvärld. Processen är naturlig och den innebär att vi, genom det kanske upplevda tumult vi ser eller upplever, kalibrerar om oss till en nyare bättre anpassad version av oss själva individuellt och som kollektivt.

Så, om detta handlar om, som jag väljer att tro, att vi nu genomgår en individuell, mänskligt kollektiv, planetär cyklisk process så är allt form av inre motstånd till våra jobbiga upplevelser fullständigt lönlösa. Denna tid handlar allt om att se det som upplevs, släppa taget och välja om för att få uppleva något som känns bättre.

Att leva i förändringens intensiva tid innebär anpassning. En magiska formel mot upplvelseskav är: Stanna upp, Iaktta, Välj om och Gör nytt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s